reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Asik 3mam bardzo bardzo mocno kciuki za Betę :** 4dni spóźnienia, matko aż sama się stesuję i czekam w napięciu :)

Martoosia u nas w mieście wyniki po południu są, nawet kiedyś miałąm dwie godziny później wyświetlone na stronie diagnostyki.

Malina gratulacje chłopczyka :)

Ciekawe czy ja się kiedyś doczekam maleństwa :( Teraz jakoś po świętach miałabym pierwsze prenatalne :(

Co ma być to będzie. A może pojadę we czwartek... [emoji848] co by potem cały weekend nie czekać na wyniki.

Póki co brzuch na @ już nie boli. Ale szyjka nadal nisko, więc kwestia pewnie tych dwóch dni i będzie @. Temp. spada od wczoraj, a mam z tym doświadczenie, że kiedy już spada, to @ idzie.

Asik 3mam bardzo bardzo mocno kciuki za Betę :** 4dni spóźnienia, matko aż sama się stesuję i czekam w napięciu :)

Martoosia u nas w mieście wyniki po południu są, nawet kiedyś miałąm dwie godziny później wyświetlone na stronie diagnostyki.

Malina gratulacje chłopczyka :)

Ciekawe czy ja się kiedyś doczekam maleństwa :( Teraz jakoś po świętach miałabym pierwsze prenatalne :(
A w której robilas? Bo jesteśmy z tego samego miasta a taka różnica :) ja robie na Sułkowskiego zawsze.

Co ma być to będzie. A może pojadę we czwartek... [emoji848] co by potem cały weekend nie czekać na wyniki.

Póki co brzuch na @ już nie boli. Ale szyjka nadal nisko, więc kwestia pewnie tych dwóch dni i będzie @. Temp. spada od wczoraj, a mam z tym doświadczenie, że kiedy już spada, to @ idzie.

U ciebie spada, u mnie nie rośnie w ogóle. :(
A bardzo spadła? może to chwilowe tylko?

U nas jest tak ze idąc rano po 14-15 mam wyniki bywa nawet szybciej. Wiec idę jutro nie będę się zastanawiać albo będzie ładna beta albo @ się spóźnia.
Też mi się wydaje że beta będzie najlepsza w Twoim przypadku. Wyjaśni te wszystkie cienie na testach. Trzymam kciuki za świąteczny prezent [emoji3590]

reklama
Do góry