martoosia04
Fanka BB :)
U mnie robione w poniedziałek były we wtorek o 15, a robione w czwartek w piątek o 7.
Czyli następnego dnia. Dzięki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie robione w poniedziałek były we wtorek o 15, a robione w czwartek w piątek o 7.
Ja jak robię w diagnostyce to mam zawsze tego samego dnia kilka godzin później.A jak pojdzie się na betę w DIAGNOSTYCE, to oni maja wyniki popołudniu czy na następny dzień?
A w której robilas? Bo jesteśmy z tego samego miasta a taka różnica ja robie na Sułkowskiego zawsze.Asik 3mam bardzo bardzo mocno kciuki za Betę :** 4dni spóźnienia, matko aż sama się stesuję i czekam w napięciu
Martoosia u nas w mieście wyniki po południu są, nawet kiedyś miałąm dwie godziny później wyświetlone na stronie diagnostyki.
Malina gratulacje chłopczyka
Ciekawe czy ja się kiedyś doczekam maleństwa Teraz jakoś po świętach miałabym pierwsze prenatalne
U nas jest tak ze idąc rano po 14-15 mam wyniki bywa nawet szybciej. Wiec idę jutro nie będę się zastanawiać albo będzie ładna beta albo @ się spóźnia.A jak pojdzie się na betę w DIAGNOSTYCE, to oni maja wyniki popołudniu czy na następny dzień?
Co ma być to będzie. A może pojadę we czwartek... [emoji848] co by potem cały weekend nie czekać na wyniki.
Póki co brzuch na @ już nie boli. Ale szyjka nadal nisko, więc kwestia pewnie tych dwóch dni i będzie @. Temp. spada od wczoraj, a mam z tym doświadczenie, że kiedy już spada, to @ idzie.
Też mi się wydaje że beta będzie najlepsza w Twoim przypadku. Wyjaśni te wszystkie cienie na testach. Trzymam kciuki za świąteczny prezent [emoji3590]U nas jest tak ze idąc rano po 14-15 mam wyniki bywa nawet szybciej. Wiec idę jutro nie będę się zastanawiać albo będzie ładna beta albo @ się spóźnia.
U ciebie spada, u mnie nie rośnie w ogóle.
A bardzo spadła? może to chwilowe tylko?