reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja dziś zaczynam 33dc, od 11 dnia cyklu co dwa dni były sexy czyli w tym cyklu uwaga 11 razy :D
Pobiliśmy swój rekord :p maraton pełną gębą, jeśli z tego nie będzie ciąży o coś ze mną jest nie tak.
Nie wiem kiedy była owu ale musiałam w nią trafić :D jeszcze 9 długich dni i się dowiem.

Powodzenia testującym jutro, Marta, Asia czekamy na dobre wieści!! :*
Bardzo dlugie masz te cykle jak juz 33 a jeszcze 9 dni czekania. Oby ten cykl byl tym najdluzszym :)

reklama
Waham się czy testować. Brzuch boli jak na @ w zasadzie całą noc. Ale to taki znajomy ból przed @.

I ten sen dzisiejszy - śniło mi się, że poszłam do lekarki pediatry moich dzieci, ktora nagle była i moja lekarka, powiedziałam jej, że jestem w ciąży, nie miałam jeszcze usg, i ta mi zrobiła na szybko. I co? BLIŹNIĘTA! Dwóch chłopców. Pokazała mi dwa siurki. A ja w sumie bylam zadowolona. Bo znów te malutki chłopięce słodkie ciuszki się będzie mogło ubierać. I potem wracając do domu myślałam nad wózkiem dla chłopców. [emoji23][emoji23][emoji23]

Waham się czy testować. Brzuch boli jak na @ w zasadzie całą noc. Ale to taki znajomy ból przed @.

I ten sen dzisiejszy - śniło mi się, że poszłam do lekarki pediatry moich dzieci, ktora nagle była i moja lekarka, powiedziałam jej, że jestem w ciąży, nie miałam jeszcze usg, i ta mi zrobiła na szybko. I co? BLIŹNIĘTA! Dwóch chłopców. Pokazała mi dwa siurki. A ja w sumie bylam zadowolona. Bo znów te malutki chłopięce słodkie ciuszki się będzie mogło ubierać. I potem wracając do domu myślałam nad wózkiem dla chłopców. [emoji23][emoji23][emoji23]
Testuj trzymamy mocno kciuki

Ja cie doskonale rozumiem... ale postaraj sobie tlumaczyc ze stres jest nie potrzebny bo przeciez zle wplywa na dziecko.
Uwierz ze ja do tej pory przed kazda wizyta bylam tak spanikowana ze jak kladlam sie w gabinecie to cala sie trzeslam ze strachu zeby nie uslyszec najgorszego...
Jutro mam kolejna wizyte, teraz juz u nowego lekarza i w sumie stresuje sie tylko tym ze ten nowy lekarz to facet [emoji14] a tak to ide spokojna ogladac malutką [emoji7][emoji7]
Daj znać po wizycie :) czekamy na nowe wiadomości o kruszynce :*

reklama
Ja kończę okres płodny, zostało mi czekanie do 27.12 ale od piątku rozkłada mnie potworne przeziębienie. Nie bardzo chcę brać jakieś leki bo mam nadzieję że z naszych starań tym razem coś jednak będzie i nie chcę tego zaprzepaścić, no chyba że przy przeziębieniu nie ma opcji na zapłodnienie...

Do góry