Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeeh a u mnie rozkreca się @... znowu 4dni za wcześnie, brzuch pobolewa i widać już troszke brązowego sluzu:/ i tak się nie łudziłam, ze coś bedzue z tego cyklu, ale jestem po prostu zdziwiona ze znowu za szybko... No cóż.
To moja mała 1200 w 29 tyg i niby jest trochę za mala1300 bylo w 28 tc z tym, że to byl pierwszy cykl po biochemicznej no i ja nigdy nie przywiazywalam do tego wagi. Nie liczylam dni ani nic. Nie przywiazuje do tego uwagi na tym etapie
plamienie też może być przecież mówisz ze to już pewne?:-*ja też czekam na @bądź na niespodziankę...te czekanie...Eeeh a u mnie rozkreca się @... znowu 4dni za wcześnie, brzuch pobolewa i widać już troszke brązowego sluzu:/ i tak się nie łudziłam, ze coś bedzue z tego cyklu, ale jestem po prostu zdziwiona ze znowu za szybko... No cóż.
Testujesz rano ????Ja na jutro nastawiam się na biel wizira [emoji23] w ogromnym szoku byłabym gdyby był pozytyw [emoji23][emoji23][emoji23] teraz wieczorem pika mi lewy jajnik... ech. [emoji30]
Testujesz rano ????
Trzymam mocno kciuki!!!
kochana jak juz pisalam szyjka w tak wczesnej ciazy w ogole nie jest ciazowa.. czyli twarda zamknieta i wysoko... jest wedrujaca caly dzien u mnie byla rozpulchniona.. to wszystko na ciaze zmienia sie wraz z wiekiem ciazy.Tak bym chciała, ale mam takie obawy, że wolę nie robić. Szyjka nie jest zamknięta na cztery spusty, więc raczej nici z ciąży.