reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
hej dziewczyny:)@nie ma!!!:)a testu nie robiłam,bo wczoraj nie najlepiej się czułam i nie chciało mi się iść kupić.dzisiaj kupię i jutro testuje:)czuję się dobrze nawet bym powiedziała że wstałam szczęśliwa jaj zobaczyłam w majtki a tam suchonawet śluzu maleńkoTakże czekam dalej

reklama
Waham się czy testować. Brzuch boli jak na @ w zasadzie całą noc. Ale to taki znajomy ból przed @.

I ten sen dzisiejszy - śniło mi się, że poszłam do lekarki pediatry moich dzieci, ktora nagle była i moja lekarka, powiedziałam jej, że jestem w ciąży, nie miałam jeszcze usg, i ta mi zrobiła na szybko. I co? BLIŹNIĘTA! Dwóch chłopców. Pokazała mi dwa siurki. A ja w sumie bylam zadowolona. Bo znów te malutki chłopięce słodkie ciuszki się będzie mogło ubierać. I potem wracając do domu myślałam nad wózkiem dla chłopców. [emoji23][emoji23][emoji23]
Padlam...haha alez miałaś sen... ❤ oj byłaby prawdziwa Rodzinka.pl :):):)

Ja kończę okres płodny, zostało mi czekanie do 27.12 ale od piątku rozkłada mnie potworne przeziębienie. Nie bardzo chcę brać jakieś leki bo mam nadzieję że z naszych starań tym razem coś jednak będzie i nie chcę tego zaprzepaścić, no chyba że przy przeziębieniu nie ma opcji na zapłodnienie...
Opcja jest zawsze :) ale witamina C ci nie zaszkodzi spokojnie szczególnie na takim etapie i mogę ci polecić herbatę z miodem imbirem cytryną i jak masz to mrożone maliny ja przy przeziębieniu zawsze w garnku taki zestaw przygotuje 2-3 dni i po sprawie bez leków :)

Waham się czy testować. Brzuch boli jak na @ w zasadzie całą noc. Ale to taki znajomy ból przed @.

I ten sen dzisiejszy - śniło mi się, że poszłam do lekarki pediatry moich dzieci, ktora nagle była i moja lekarka, powiedziałam jej, że jestem w ciąży, nie miałam jeszcze usg, i ta mi zrobiła na szybko. I co? BLIŹNIĘTA! Dwóch chłopców. Pokazała mi dwa siurki. A ja w sumie bylam zadowolona. Bo znów te malutki chłopięce słodkie ciuszki się będzie mogło ubierać. I potem wracając do domu myślałam nad wózkiem dla chłopców. [emoji23][emoji23][emoji23]
Rób test :)

Bardzo dlugie masz te cykle jak juz 33 a jeszcze 9 dni czekania. Oby ten cykl byl tym najdluzszym :)

Wiem :( ostatnie dwa tez były takie. Dlatego tak mnie dobija to czekanie, bo to tyle trwa ze jedne dziewczyny w tym czasie prawie dwa razy mogą próbować.
Do tego moj wykres temp jest nic nie warty, nie ma ani skoku ani wyraźnego podziału na fazy ale za dużo razy byly zakłócenia zeby cos z tego czytac.
Poszłabym zbadac progesteron ale nie wiem kiedy byla owu zeby to mialo sens. W przyszlym roku ide na monitoring bo mam jakos zle przeczucia.

reklama
Do góry