reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A co tam u Ciebie Kochana?
Dziękuję, że pytasz :) Zosia rośnie jak na drożdżach, kopie jak szalona, a rodzina obstawia czy wytrwam do marca. Nie powiem, myślałam, że ciąża jest lżejsza, ale nie narzekam, nie mogę się tego ancymonka doczekać! Jestem pewna, że już niedługo i Ty zawitasz na jakimś wątku ciążowym :)Pogłębiałaś diagnostykę, robiliście jakieś nowe badania?
Hej ;-) Czasem was podczytuje ;-) ale sie zbytnio nie udzielam ;-) nie zaciazylam. Leci mi 15 cs... zmienilam gina. Teraz mam monitoring . Wykryl mi w tym cyklu 2 polipy i nie wiadomo co z nimi zrobi jeszcze;) takze walka trwa nadal ;-P i cos czuje ze szybko sie nie skonczy
Szkoda :( liczyłam, że Cię nie widać, bo już szczęśliwie czekasz na dzidziusia. Fajnie, że coś działasz, nowy lekarz to i nowe pomysły :) najgorsza bezczynność. Nie powiem Ci zmień nastawienie, bo u mnie najbardziej negatywnie nastawiony cykl okazał się szczęśliwy, czego i Tobie życzę! Chciałabym wejść na wątek staraczkowy i nie kojarzyć żadnego nicku :-) :)

Dziękuję, że pytasz :) Zosia rośnie jak na drożdżach, kopie jak szalona, a rodzina obstawia czy wytrwam do marca. Nie powiem, myślałam, że ciąża jest lżejsza, ale nie narzekam, nie mogę się tego ancymonka doczekać! Jestem pewna, że już niedługo i Ty zawitasz na jakimś wątku ciążowym :)Pogłębiałaś diagnostykę, robiliście jakieś nowe badania?

Szkoda :( liczyłam, że Cię nie widać, bo już szczęśliwie czekasz na dzidziusia. Fajnie, że coś działasz, nowy lekarz to i nowe pomysły :) najgorsza bezczynność. Nie powiem Ci zmień nastawienie, bo u mnie najbardziej negatywnie nastawiony cykl okazał się szczęśliwy, czego i Tobie życzę! Chciałabym wejść na wątek staraczkowy i nie kojarzyć żadnego nicku :-) :)
Czasem tak bywa, ale powiem Ci ze lasek o starszych znajomych nickach jest coraz mniej to chyba idzie w dobra strone :-D :-D super ze u Ciebie wszystko ok!!!!! Niech Zosia Ci zdrowo w brzuszku rośnie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Dzień dobry Dziewczyny :) Ja po wczorajszej wizycie mam calkiem dobry humor i nie przestaje się uśmiechać. Jak się dowiedziałam o tej ciąży to obiecałam sobie, ze nie będę się nastawiac na nic dobrego, dopóki nie przeczekamy tych 9 tc. No i tak sobie żyłam ze świadomością, ze jestem w ciąży, ale że wszystko się może zdarzyć. Ale po wczorajszej wizycie nie mogę- zaczynam widzieć moją kruszonkę ♡ och... Mam nadzieję, ze się wszystko dobrze skończy.

Wczoraj zrobiłam sobie pierwszy raz sama zastrzyk w brzuchol - to była próba, bo Mężuś musi wyjechać na 3 dni i nie wiedziałam czy dam radę. Dałam! :)

A do tego wszystkiego kruszy dzisiaj śnieg. Malutko, ale robi się biało:) zawsze się cieszę jak dziecko na pierwszy śnieg.
Bardzo udanego i spokojnego dnia:)
Będzie dobrze, zobaczysz❤️

A mnie dzisiaj złapał dół, jakoś nie mogę uwierzyć, że może się udać, cały czas pesymistyczne myśli przez to, że ta ciąża aż o tydzień młodsza :( wiem, że robię wszystko żeby się udało i nic już nie przeskocze, ale jakoś człowiek nigdy nie może być obojętny...

A mnie dzisiaj złapał dół, jakoś nie mogę uwierzyć, że może się udać, cały czas pesymistyczne myśli przez to, że ta ciąża aż o tydzień młodsza :( wiem, że robię wszystko żeby się udało i nic już nie przeskocze, ale jakoś człowiek nigdy nie może być obojętny...
Moja ciąża tez byla o tydzień młodsza a dzisiaj ma dwa latka. Nawet nie pomyslalam wtedy na etapie ciazy ze to zle. Po prostu uznalam ze mialam pozniej owulacje i tyle.

U mnie dzis 31 dc, jeszcze jakies 10 dni i zobacze co z tego wyjdzie :) mierzenie temperatury nie jest dla mnie bo przy czestym wstawaniu w nocy do dziecka to sie mija z celem, np 5.30 mnie budzi i wstaje a potem o 7 wstajemy, i nie ma tych 3 godzin spoczynku. Wiec nie wiem nawet kiedy była owulacja :p
Apka pokazuje ze 26 ma być okres niby.

Moja ciąża tez byla o tydzień młodsza a dzisiaj ma dwa latka. Nawet nie pomyslalam wtedy na etapie ciazy ze to zle. Po prostu uznalam ze mialam pozniej owulacje i tyle.
Też miałam później owu koło 17/18 dc, ale to różnica 3-4 dni, a te pozostałe ? :/ W pierwszej ciąży też miałam młodsza i ja straciłam więc teraz mam obawy, że sytuacja się powtórzy :(

reklama
Też miałam później owu koło 17/18 dc, ale to różnica 3-4 dni, a te pozostałe ? :/ W pierwszej ciąży też miałam młodsza i ja straciłam więc teraz mam obawy, że sytuacja się powtórzy :(

Ale nie mialas monitoringu wiec nie możesz Miec 100% pewbosci kiedy byla owu :)
Moze byla w 20 dniu :)
Na pewno będzie dobrze. Zobaczysz. Mysl pozytywnie.
Ja do końca ciąży mialam ciaze młodsza o ok 6-7 dni :)

Do góry