reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja kiedys przez 2 cykle porownywałam testy owu z allegro z tymi z Rossmanna plus monitoring. Monitoring i testy z rossmanna potwierdzily piekna owulacje dwukrotnie, a te z allegro...no coz ;) zaczely wychodzic "lekko pozytywne" kilka dni po owu [emoji23]

U mnie największy poziom jak pokazały to cos ponad 80 i to kilka dni temu. Miałam wielka nadzieje ze idziemy ku lepszemu, po czym nagle znów poziom ok. 20! Dzis z rana, gdzie jest to duże prawdopodobieństwo, że pękł pęcherzyk, test na poziomie 63! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wiec testy do kosza! [emoji24]

reklama
Dziewczyny 2 tyg roznicy moedzy brzuszkiem a główka ? Martwic sie ? Wszystkie pomiary wczesniej byly do siebie zbliżone. Lekarz mówi, że on nie widzi powodów do zmartwien ale ja jako matka wariatka i owszem

U mnie tez tak jest. Nie martw się. Jak pozostałe struktury mózgu są ok to spokojnie. Ja miałam powody do stresu bo mała miała i ma dalej, ale już mniej poszerzone rogi komór bocznych co jest jednym z parametrów wodogłowia. Na szczęście sie zmiejszyły. Do porodu to może sie jeszcze wszystko pozmieniać. Spokojnie.Dzieci rodzą się różne [emoji846]

U mnie tez tak jest. Nie martw się. Jak pozostałe struktury mózgu są ok to spokojnie. Ja miałam powody do stresu bo mała miała i ma dalej, ale już mniej poszerzone rogi komór bocznych co jest jednym z parametrów wodogłowia. Na szczęście sie zmiejszyły. Do porodu to może sie jeszcze wszystko pozmieniać. Spokojnie.Dzieci rodzą się różne [emoji846]

Kochana a ty wciąż w szpitalu? Czy już w domku?

Kochana a ty wciąż w szpitalu? Czy już w domku?

Ja już w domu, ale uziemiona na tulku przez ten pessar z kanapowym trybem życia i czuje się gorzej niż przed szpitalem....Jak pracowałam i byłam aktywna zdecydowanie lepiej się czułam. Teraz krótka wizyta w sklepie, labo czy aptece to brzuch ors razu boli i się mega spina. Na szczęście 9 tygodni do porodu a jak mi w 37 zdejmie pessar to mogę zacząć rodzic w każdej chwili przez ta szyjkę, czyli jeszcze w styczniu...

A Ty w święta lub chwile przed chyba testujesz? [emoji846][emoji846] pięknego prezentu życzę w takim razie.

Ja już w domu, ale uziemiona na tulku przez ten pessar z kanapowym trybem życia i czuje się gorzej niż przed szpitalem....Jak pracowałam i byłam aktywna zdecydowanie lepiej się czułam. Teraz krótka wizyta w sklepie, labo czy aptece to brzuch ors razu boli i się mega spina. Na szczęście 9 tygodni do porodu a jak mi w 37 zdejmie pessar to mogę zacząć rodzic w każdej chwili przez ta szyjkę, czyli jeszcze w styczniu...

A Ty w święta lub chwile przed chyba testujesz? [emoji846][emoji846] pięknego prezentu życzę w takim razie.

Termin @ na 21.12 - dziś ból pękającego pęcherzyka, wczoraj wieczorem [emoji173]️ zobaczymy.

Są kobiety które mają ten pessar potem im zdejmuja, a porodu nie widać i czekają do 40tc. Szkoda, że musisz cały czas leżeć, ale lepiej tak niż dziecko miałby się urodzić już teraz. Szybko minie bo zaraz święta i Nowy rok [emoji4]

Hej Dziewczynki! :)
Jestem z Wami na bieżąco, ale wolę się nie udzielać i nie siać grozy, bo humor mam ostatnio nie najlepszy. Odebrałam dzisiaj wynik TSH i znowu wysokie - 4,2. Dzisiaj mam również wizytę u gina - jak się tym nie przejmie to chyba czas szukać innego...

Wszystkiego Najlepszego w Mikolajki :) my niestety pozdrawiamy ze szpitala :(
IMG_20181206_110714.jpg
Jedyna atrakcja taka ze bedzie Julcia ubierac dzis choinke z innymi dziecmi.
Ogolnie jestem bezsilna i na sali mamy dzieci z zapaleniem pluc az sie boje ze nas moze to tez dopasc przez to ze tu jesteśmy :(. Mialysmy isc dzis na jarmark Mikolajkowy bo w zeszlym roku bylam w pracy, w tym szpital . Moze w przyszłym sie uda. Pozdrawiamy.

Załączniki

• IMG_20181206_110714.jpg
    IMG_20181206_110714.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 122
Zobacz załącznik 922623
Ogolnie jestem bezsilna i na sali mamy dzieci z zapaleniem pluc az sie boje ze nas moze to tez dopasc przez to ze tu jesteśmy :(. Mialysmy isc dzis na jarmark Mikolajkowy bo w zeszlym roku bylam w pracy, w tym szpital . Moze w przyszłym sie uda. Pozdrawiamy.

Zdrówka dla córki. Nie ma nic gorszego niż szpital.

reklama
Zobacz załącznik 922623

Zdroweczka i dużo siły. No i mimo wszystko udanego dnia:)

Do góry