reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Boże, dziewczyny... ja to chyba mam już jakąś schizę. Jestem dziś na 3 dni przed @ ale od 2-3 dni przy dotyku kłuje mnie po prawej stronie podbrzusza. I jakby jakieś niewielkie jajko tam było. Oczywiście już się naczytałam, że to torbiel, rak, zapalenie tego i owego, masakra.
Czy któraś z Was miała takie dolegliwości?
Miałem kłucie w jajniku i miałam torbiela małego. W drugim cyklu okres się spóźnił ale torbiel się wchłonoł.

reklama
Tak bedzie najlepiej on ci sprawdzi na USG.
Torbiel nie jest szkodliwy. Może masz jakieś zaburzenia hormonalne? Przy kolejnym okresie przeważnie się wchłania
Na pewno mam bardzo bolesne miesiączki. Hormonów nigdy nie badałam, bo nie było takiej potrzeby. Cykle zwykle jak w zegarku, nigdy żadnych problemów a i antykoncepcji hormonalnej nigdy nie stosowałam także z hormonami powinno być ok.Chyba w ogóle pójdę do swojej ginekolog jeśli chcemy się starać o dziecko... ostatni raz byłam rok temu.
Chyba za dużo stresu ostatnio i dlatego takie dolegliwości. Dziś jakby lepiej.
W tym cyklu nic z tego, temperatura dziś zjechała do 36,3° więc zaraz @ przyjdzie. Niech się czym prędzej kończy i być może rozpoczniemy 3 cs.

Ja na przyklad po nabiale miałam wyższy cukier :/
To jest chyba na poczatku takie szukanie co działa a co nie, metodą prob i błędów trzeba sprawdzac co na kogo działa, no i nie na kazdego dobrze wplynie to samo co na kogos innego.
Boże, dziewczyny... ja to chyba mam już jakąś schizę. Jestem dziś na 3 dni przed @ ale od 2-3 dni przy dotyku kłuje mnie po prawej stronie podbrzusza. I jakby jakieś niewielkie jajko tam było. Oczywiście już się naczytałam, że to torbiel, rak, zapalenie tego i owego, masakra.
Czy któraś z Was miała takie dolegliwości?
Takie objawy to moze byc torbiel. Przez to moze ci sie @ nawet spóźniac, w razie co lec do gina.
Uff też właśnie dostałam @. Czyli ten pierwszy cykl trwał 32dc. Cieszę się jak głupia, tzn że na sylwestra będę mogła testować i moze ujrzę dwie kreseczki ;) i będzie szczęśliwe zakończenie roku heh
Wierze w piekne zakonczenie tego roku [emoji173] należy Ci się [emoji173][emoji8]

Dziewczynki ktore rozpoczęły 1dc.zycze wam powodzenia w waszych staraniach.
Sylwcia wyszalej sie i wroc z takimi endorfinami ktore od razu sprawia radosc na tescie :)

Ann super ze masz juz pierwszego malpiszona. Mam nadzieję ze przejscie w nowy rok bedzie dla Ciebie szczegolnie wyjątkowe:)

Ja strzelilam cukier na czczo 108 wydaje mi sie ze glukometr przełamuje. Bo zrobilam mojemu M ktory jest zdrowy i tez za kazdym razem inaczej. Jeszcze nikomu nie pokazalo poniżej 100.. Dziwne i bedzie mnie to wkurzac.

Mamy dzis masakre pogodowa nie da sie chodzic taki lod na chodnikach a sluzby wszystkie jak co roku zaskoczone i spia nic nie posypane. A my zaraz mamy jechac ogladac auto do kupienia:(
To moje okno w kuchni cale w lodzie
IMG_20181201_100453.jpg

Załączniki

• IMG_20181201_100453.jpg
    IMG_20181201_100453.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 97
reklama
@Maliina dziękuję. Choć coraz bardziej myślę, że mamy problem jakiś. Bo 2 dzieci jest a trzecie tak z oporem idzie. Ja za nim zaczęłam starania robiłam badania: hormony, cytologia, toxo, różyczka tsh, itp. I lekarz stwierdził, że jak najbardziej mogę mieć jeszcze dzieci. Następna wizyta jak zobaczę pozytywny test. A tu od czerwca minelo już tyle i nie wyszło.A że ja już ten czas najlepszy mam dawno za sobą to też nie chce się starać w nieskończoność.

Nie mniej dziękuję i zycze Ci zdrowia Tobie i maleństwu w brzuszku.

Do góry