reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Według mnie lekarz i u Ciebie zlekcewazyl ten pierwszy wynik a nie powinien byl. I nie wazne jaką jadlas kolacje. Mi ginka mowila zeby jesc przed badaniami normalnie jak zawsze jesli nie ma problemu z cukrem to nie zaleznie od tego co jadlas dzien wcześniej wynik bedzie dobry.
Dokladnie teraz tez tak mysle. No coz czlowiek uczy sie na błędach. Wierzymy lekarzom ale teraz widze ze nir zawsze jest to sluszne.

reklama
Ja dzisiaj powinnam dostać @. Miałam pasmo różowego śluzu i czekam, aż się rozkręci. Jak nie dziś to jutro już na pewno.

20tc szybko:p ale lepiej pozno niz wcale zwłaszcza ze teraz ten cukier moze dopiero zacząć szalec. I moje plany porodu sn bez naciecia moglyby sie nie udac bo dzieci cukrzycowe lubia byc spore.

Moja mała cukrzycowa miała 2860 :) nie ma reguły. Urodzona 2 dni przed terminem. Ale ja na prawdę miałam końskie dawki insuliny :p

Hej. A ja 17dc i juz wariuje zastanawiajac sie czy sie udalo. Co prawda z pierwszym dzieckiem trwalo to 2lata i udalo sie dopiero po dwoch laparoskopiach ale teraz zyje jakas glupia nadzieja ze tym razem pojdzie szybciej. Pozdrawiam

Hej. A ja 17dc i juz wariuje zastanawiajac sie czy sie udalo. Co prawda z pierwszym dzieckiem trwalo to 2lata i udalo sie dopiero po dwoch laparoskopiach ale teraz zyje jakas glupia nadzieja ze tym razem pojdzie szybciej. Pozdrawiam

U mnie 16dc i nawet owu nie było jeszcze :D Gdzie tam do etapu wariactwa :p
Ktory cykl starań teraz?

Zrobilam moj pierwszy pomiar cukru 1 godz po obiedzie i 125. Mieszcze się w normie. Zobaczymy jeszcze jutro rano na czczo.

reklama
Do góry