reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja dziś 19dc i straszne wzdęcia i ogolnie ból w podbrzuszu. nie chce się nastawiać ale w pierwszej ciąży tak właśnie miałam. ciągły ból brzucha i modlitwa żeby szybko przyszedł okres poniewaz 2 lekarzy powiedziało że nie jajeczkuje więc nawet nie myślałam że mogłabym być w ciąży.

Na pewno mam bardzo bolesne miesiączki. Hormonów nigdy nie badałam, bo nie było takiej potrzeby. Cykle zwykle jak w zegarku, nigdy żadnych problemów a i antykoncepcji hormonalnej nigdy nie stosowałam także z hormonami powinno być ok.Chyba w ogóle pójdę do swojej ginekolog jeśli chcemy się starać o dziecko... ostatni raz byłam rok temu.
Chyba za dużo stresu ostatnio i dlatego takie dolegliwości. Dziś jakby lepiej.
W tym cyklu nic z tego, temperatura dziś zjechała do 36,3° więc zaraz @ przyjdzie. Niech się czym prędzej kończy i być może rozpoczniemy 3 cs.
Ja mam mieć @ dziś lub jutro według moich wyliczeń, dziś spokój więc pewnie jutro mnie dosięgnie :/ temperatury nie mierze więc nie wiem ;) działałam na obserwacjach ;) zresztą gin mówił że najprawdopodobniej owu nie było więc i tak lipa :/

Ja mam mieć @ dziś lub jutro według moich wyliczeń, dziś spokój więc pewnie jutro mnie dosięgnie :/ temperatury nie mierze więc nie wiem ;) działałam na obserwacjach ;) zresztą gin mówił że najprawdopodobniej owu nie było więc i tak lipa :/
Ja powinnam mieć w poniedziałek ale sadziłam, że już dziś mnie złapie bo dziwny śluz był ale o dziwo nie. Także czekam na nowy cykl starań, tym razem bardziej się z mężem przyłożymy
Czyli nie tylko ja lubię sobie wmawiać rzeczy z kosmosu po niewielkim ukłuciu ale jestem z siebie dumna, że przynajmniej testu nie zrobiłam dyszke zaoszczędziłam haha
A ja oczywiście nie wytrzymałam i chyba na 6 dni przed @ test zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. Drugi leży w szafce ale czeka do nowego cyklu ;)

Ja dziś 19dc i straszne wzdęcia i ogolnie ból w podbrzuszu. nie chce się nastawiać ale w pierwszej ciąży tak właśnie miałam. ciągły ból brzucha i modlitwa żeby szybko przyszedł okres poniewaz 2 lekarzy powiedziało że nie jajeczkuje więc nawet nie myślałam że mogłabym być w ciąży.
A jak długie masz cykle? Ile po owu?

Witam się i chyba @ za rogiem bo temp spadła na 37 z 37,2 wiec dupa [emoji20]
A to juz taki spadek ze serio nic z tego??

Ja powinnam mieć w poniedziałek ale sadziłam, że już dziś mnie złapie bo dziwny śluz był ale o dziwo nie. Także czekam na nowy cykl starań, tym razem bardziej się z mężem przyłożymy

A ja oczywiście nie wytrzymałam i chyba na 6 dni przed @ test zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. Drugi leży w szafce ale czeka do nowego cyklu ;)
A moze nie bedzie trzeba czekac do nowego cyklu? Skoro @ jeszcze nie ma to jest szansa?

@Maliina gratuluje połówki ;)

A jak długie masz cykle? Ile po owu?

A to juz taki spadek ze serio nic z tego??

A moze nie bedzie trzeba czekac do nowego cyklu? Skoro @ jeszcze nie ma to jest szansa?

@Maliina gratuluje połówki ;)

Nie wiem bo w sumie teraz mierzyłam jeszcze po dwóch h bo usnęło mi się to już 37,1 :/ ale zaczyna ciągnąć w dół wiec liczę na @ niestety :(

reklama
Do góry