IrenaX
Fanka BB :)
A jestes już po terminie?Ja też mam wrażenie, że @ w każdej sekundzie bedzie a tu klops i nic nie ma [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jestes już po terminie?Ja też mam wrażenie, że @ w każdej sekundzie bedzie a tu klops i nic nie ma [emoji23]
Martusia wow! Pocichutku już gratuluję i baaaaardzo się cieszę
Mama1990 coś tam się majaczy na teście A idź nawet w piątek na betę i najwyżej potem ją powtórz. Będziesz chociaż wiedzieć co jak i gdzie i że jeśłi w przypadku ciąązy czy rośnie. 3mam kciuki
Jej ogromnie się cieszę z kolejnych tutaj kreseczek, coś mi się wydaje że sama zostanę na placu broni... mam wynik wczorajszego pragesteronu. Jestem w 23dc i wyszedł 1,22. Malutko Mam luteinę pod język więc już zaczę brać do 27dc cyklu i potem od kolejnego 14dc. Jestem przygnębiona, wczoraj znów było przytulanko i m. wyskoczył w najważniejszym momencie :/ Głupio mi o tym Wam pisać, ale mimo że rozumiem jego tłumaczenia, to że wg niego muszę dojść do siebie i wyprostować hormony ale do jasnej ciasnej ja już bym chciałą znów być w ciąży W zdrowej, 9miesięcznej ciąży z wymarzonym maleństwem ((
Rozumiem Cię Kochana Mój tez nie chciał tak odrazu bo się bal, z jednej strony dobrze, by się wszystko unormowalo- u mnie już 4mc od zabiegu leci i póki co nic. A miałam zielone swiatelko og gina odrazuMartusia wow! Pocichutku już gratuluję i baaaaardzo się cieszę
Mama1990 coś tam się majaczy na teście A idź nawet w piątek na betę i najwyżej potem ją powtórz. Będziesz chociaż wiedzieć co jak i gdzie i że jeśłi w przypadku ciąązy czy rośnie. 3mam kciuki
Jej ogromnie się cieszę z kolejnych tutaj kreseczek, coś mi się wydaje że sama zostanę na placu broni... mam wynik wczorajszego pragesteronu. Jestem w 23dc i wyszedł 1,22. Malutko Mam luteinę pod język więc już zaczę brać do 27dc cyklu i potem od kolejnego 14dc. Jestem przygnębiona, wczoraj znów było przytulanko i m. wyskoczył w najważniejszym momencie :/ Głupio mi o tym Wam pisać, ale mimo że rozumiem jego tłumaczenia, to że wg niego muszę dojść do siebie i wyprostować hormony ale do jasnej ciasnej ja już bym chciałą znów być w ciąży W zdrowej, 9miesięcznej ciąży z wymarzonym maleństwem ((
Martusia wow! Pocichutku już gratuluję i baaaaardzo się cieszę
A na kiedy masz termin @?Dziś od rana u mnie biel wizira, więc albo mi sie przewidziało, albo test negatywny. Nie ma co dopatrywać się na kolejnych testach, bo wszystkie negatywne. Cieni nawet nie widzę. Więc @ będzie na pewno. Tylko pozostaje czekać.
A na kiedy masz termin @?
Dopóki nie ma @ to jest nadzieja ja chyba jutro polecę na betę. Może też zrób