Dżasta1111
Fanka BB :)
@martoosia04 ja też tam widzę cień cienia. Mamy podobną sytuację. Nawet termin @ podobny, ja niby powinnam dostać 24. 11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj @martoosia04 tu sie cos ewidentnie dzieje.. To bardzo delikatna kreska. Ja tych quick&go nie lubie ale moze akurat? Za to polecam te duo pack z doz. 2 testy za 15zl czułosc 10mlu. I nie pokazały mi falszywych cieni.
to chociaz pinka machnij. z nich zawsze ladniejsze kreski wychodzaWłaśnie u mnie stacjonarnie ich nie ma. Pytałam kilka razy o nie. [emoji849]
Poczekam do pt z lepszej jakości testem. Jak nie przyjdzie @, lecę do Rossmana i testuję. Teraz chcę uciszyć emocje, bo najchętniej robiłabym już kilka kolejnych testów [emoji23][emoji23][emoji23]
Na betę pojde w pon od rana (mam wolne) jeśli do tego czasu @ nie będzie.
Ja miałam właśnie z pinka i też cień wyszedł...to chociaz pinka machnij. z nich zawsze ladniejsze kreski wychodza
ogolnie pinkow nie lubie.. nieraz mi dal kreche ktora nie byla ciaza. ale sa dziewczyny ktorym nigdy pink nie dal falszywie dodatniego wyniku.Ja miałam właśnie z pinka i też cień wyszedł...
Jak mnie zawiodą to też ich więcej nie kupię haha jutro idę na betę, bo nie wytrzymam -. -ogolnie pinkow nie lubie.. nieraz mi dal kreche ktora nie byla ciaza. ale sa dziewczyny ktorym nigdy pink nie dal falszywie dodatniego wyniku.
3mam kciukiJak mnie zawiodą to też ich więcej nie kupię haha jutro idę na betę, bo nie wytrzymam -. -
Dziękuję, dobre wsparcie przyda się3mam kciuki
I co, przyszła?Ajaj a u mnie się chyba małpa rozkręca