reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Oj @martoosia04 tu sie cos ewidentnie dzieje.. To bardzo delikatna kreska. Ja tych quick&go nie lubie ale moze akurat? Za to polecam te duo pack z doz. 2 testy za 15zl czułosc 10mlu. I nie pokazały mi falszywych cieni.

Oj @martoosia04 tu sie cos ewidentnie dzieje.. To bardzo delikatna kreska. Ja tych quick&go nie lubie ale moze akurat? Za to polecam te duo pack z doz. 2 testy za 15zl czułosc 10mlu. I nie pokazały mi falszywych cieni.

Właśnie u mnie stacjonarnie ich nie ma. Pytałam kilka razy o nie. [emoji849]

Poczekam do pt z lepszej jakości testem. Jak nie przyjdzie @, lecę do Rossmana i testuję. Teraz chcę uciszyć emocje, bo najchętniej robiłabym już kilka kolejnych testów [emoji23][emoji23][emoji23]
Na betę pojde w pon od rana (mam wolne) jeśli do tego czasu @ nie będzie.

Właśnie u mnie stacjonarnie ich nie ma. Pytałam kilka razy o nie. [emoji849]

Poczekam do pt z lepszej jakości testem. Jak nie przyjdzie @, lecę do Rossmana i testuję. Teraz chcę uciszyć emocje, bo najchętniej robiłabym już kilka kolejnych testów [emoji23][emoji23][emoji23]
Na betę pojde w pon od rana (mam wolne) jeśli do tego czasu @ nie będzie.
to chociaz pinka machnij. z nich zawsze ladniejsze kreski wychodza :)

reklama
Do góry