reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja tez poszłabym jutro na bete na Twoim miejscu. Jesli dzis sie cien pojawia i jest zwiazany z ciaza tzn ze hcg sie pojawiło we krwi a jutro powinno byc go więcej i więcej :)
Powodzenia @Dżasta1111 :)

W sumie jak dziś jest cień na teście to jutro beta musi wyjść, jeśli masz szanse w sobote iść na bete ponownie to jutro idź i w sobote mogłabyś sprawdzić przyrost.

W sumie jak dziś jest cień na teście to jutro beta musi wyjść, jeśli masz szanse w sobote iść na bete ponownie to jutro idź i w sobote mogłabyś sprawdzić przyrost.
W sobotę nigdzie niestety nie zrobię bety. Może pójdę jutro i zobaczymy co wyjdzie. Najwyżej powtórzę w poniedziałek jeśli @ w sobotę nie przyjdzie.

Ale jestem zla. wlasnie wrocil do mnie laptop z serwisu. nie zrobili mi go w ramach ubezpieczenia bo niby winny system a to nie podlega naprawie ubezpieczeniowej. zaplacilam za reinstalacje systemu, wlasnie go odpalilam i nadal nie dziala "w" musze w kazdym slowie pilnowac sie i dokladac brakujaca literke by to mialo rece i nogi.

reklama
Martusia wow! Pocichutku już gratuluję i baaaaardzo się cieszę :D

Mama1990 coś tam się majaczy na teście :) A idź nawet w piątek na betę i najwyżej potem ją powtórz. Będziesz chociaż wiedzieć co jak i gdzie i że jeśłi w przypadku ciąązy czy rośnie. 3mam kciuki

Jej ogromnie się cieszę z kolejnych tutaj kreseczek, coś mi się wydaje że sama zostanę na placu broni... mam wynik wczorajszego pragesteronu. Jestem w 23dc i wyszedł 1,22. Malutko :( Mam luteinę pod język więc już zaczę brać do 27dc cyklu i potem od kolejnego 14dc. Jestem przygnębiona, wczoraj znów było przytulanko i m. wyskoczył w najważniejszym momencie :/ Głupio mi o tym Wam pisać, ale mimo że rozumiem jego tłumaczenia, to że wg niego muszę dojść do siebie i wyprostować hormony ale do jasnej ciasnej ja już bym chciałą znów być w ciąży :( W zdrowej, 9miesięcznej ciąży z wymarzonym maleństwem :(((

Do góry