reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja tez poszłabym jutro na bete na Twoim miejscu. Jesli dzis sie cien pojawia i jest zwiazany z ciaza tzn ze hcg sie pojawiło we krwi a jutro powinno byc go więcej i więcej :)
Powodzenia @Dżasta1111 :)

W sumie jak dziś jest cień na teście to jutro beta musi wyjść, jeśli masz szanse w sobote iść na bete ponownie to jutro idź i w sobote mogłabyś sprawdzić przyrost.

W sumie jak dziś jest cień na teście to jutro beta musi wyjść, jeśli masz szanse w sobote iść na bete ponownie to jutro idź i w sobote mogłabyś sprawdzić przyrost.
W sobotę nigdzie niestety nie zrobię bety. Może pójdę jutro i zobaczymy co wyjdzie. Najwyżej powtórzę w poniedziałek jeśli @ w sobotę nie przyjdzie.

Ale jestem zla. wlasnie wrocil do mnie laptop z serwisu. nie zrobili mi go w ramach ubezpieczenia bo niby winny system a to nie podlega naprawie ubezpieczeniowej. zaplacilam za reinstalacje systemu, wlasnie go odpalilam i nadal nie dziala "w" musze w kazdym slowie pilnowac sie i dokladac brakujaca literke by to mialo rece i nogi.

reklama
Martusia wow! Pocichutku już gratuluję i baaaaardzo się cieszę :D

Mama1990 coś tam się majaczy na teście :) A idź nawet w piątek na betę i najwyżej potem ją powtórz. Będziesz chociaż wiedzieć co jak i gdzie i że jeśłi w przypadku ciąązy czy rośnie. 3mam kciuki

Jej ogromnie się cieszę z kolejnych tutaj kreseczek, coś mi się wydaje że sama zostanę na placu broni... mam wynik wczorajszego pragesteronu. Jestem w 23dc i wyszedł 1,22. Malutko :( Mam luteinę pod język więc już zaczę brać do 27dc cyklu i potem od kolejnego 14dc. Jestem przygnębiona, wczoraj znów było przytulanko i m. wyskoczył w najważniejszym momencie :/ Głupio mi o tym Wam pisać, ale mimo że rozumiem jego tłumaczenia, to że wg niego muszę dojść do siebie i wyprostować hormony ale do jasnej ciasnej ja już bym chciałą znów być w ciąży :( W zdrowej, 9miesięcznej ciąży z wymarzonym maleństwem :(((

Do góry