reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Chusta jest mega! Uwielbiałam nosić młodego. Przy starszym sie bałam - przy młodszym szaleliśmy aż miło. Teraz bym kupiła Tulę, bo chustę jeszcze mam, a nosidło byłoby dla M. czy mojej mamy, bo oni samo bali się wiązać tyle materiału.

Chusta jest mega! Uwielbiałam nosić młodego. Przy starszym sie bałam - przy młodszym szaleliśmy aż miło. Teraz bym kupiła Tulę, bo chustę jeszcze mam, a nosidło byłoby dla M. czy mojej mamy, bo oni samo bali się wiązać tyle materiału.
Ja w poprzedniej ciąży nie miałam chusty ale w tej bym bardzo chciała. Myślę że wiele mi to ułatwi :)

Taaaak to on <3 piękny kolor typowo dziewczęcy. Ach jak ja bym chciala miec dziewczynke. Ale jutro na wizycie nie popuszcze doktorkowi i nie wyjde poki nie sprobuje podejrzeć [emoji14]

O ja na ten choruje [emoji14]
Zobacz załącznik 918266
U mnie w domu już czeka bebetto Holland i czeka na dzidzie :)
Piekne [emoji7][emoji7]
Tez mialam kupic juz teraz bebetto holland ale poczekam i po nowym roku zamierzam kupic Amelis Hugo [emoji7]

Hej :) do @ zostały 3 dni. Czy jeśli byłabym ewentualnie w ciąży i jutro wykonalabym test beta hcg to wynik już coś pokaże? Jestem strasznie zniecierpliwiona, tym bardziej, że na dzisiejszym teście wyszedł mi jakiś dziwny cień (bardziej szary niż różowy). Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Hej :) do @ zostały 3 dni. Czy jeśli byłabym ewentualnie w ciąży i jutro wykonalabym test beta hcg to wynik już coś pokaże? Jestem strasznie zniecierpliwiona, tym bardziej, że na dzisiejszym teście wyszedł mi jakiś dziwny cień (bardziej szary niż różowy). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Wrzuć zdjęcie. Myślę że jest szansa żeby beta wyszła już dziś.

Jest taka szansa ale opisywalam tu historie dziewczyny z innego forum ktora robila bete 2 dni przed @ i miala wynik 0,1 brak ciazy. A w dniu malpy zrobila test i dal jej do myślenia bo byl pozytywny. Jeszcze tego samego dnia robila bete i byla najprawdziwiej ciążowa :) obecnie jest w 15tc. Dlatego moze wyjsc a nie musi i wszystko zalezy od zagniezdzania a potem potrzeba jakies 48h na wytworzenie hcg we krwi.

Pokaż fotę :)

Wrzuć zdjęcie. Myślę że jest szansa żeby beta wyszła już dziś.
Nie wiem czy zdjęcie oddaje to o co mi chodzi. Albo tylko ja widzę tą kreskę haha

Załączniki

• IMG_20181121_084446.jpg
    IMG_20181121_084446.jpg
    733,7 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Jest taka szansa ale opisywalam tu historie dziewczyny z innego forum ktora robila bete 2 dni przed @ i miala wynik 0,1 brak ciazy. A w dniu malpy zrobila test i dal jej do myślenia bo byl pozytywny. Jeszcze tego samego dnia robila bete i byla najprawdziwiej ciążowa :) obecnie jest w 15tc. Dlatego moze wyjsc a nie musi i wszystko zalezy od zagniezdzania a potem potrzeba jakies 48h na wytworzenie hcg we krwi.

Pokaż fotę :)
Wrzuciłam :) post wyżej

Do góry