reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Martusia wow! Pocichutku już gratuluję i baaaaardzo się cieszę :D

Mama1990 coś tam się majaczy na teście :) A idź nawet w piątek na betę i najwyżej potem ją powtórz. Będziesz chociaż wiedzieć co jak i gdzie i że jeśłi w przypadku ciąązy czy rośnie. 3mam kciuki

Jej ogromnie się cieszę z kolejnych tutaj kreseczek, coś mi się wydaje że sama zostanę na placu broni... mam wynik wczorajszego pragesteronu. Jestem w 23dc i wyszedł 1,22. Malutko :( Mam luteinę pod język więc już zaczę brać do 27dc cyklu i potem od kolejnego 14dc. Jestem przygnębiona, wczoraj znów było przytulanko i m. wyskoczył w najważniejszym momencie :/ Głupio mi o tym Wam pisać, ale mimo że rozumiem jego tłumaczenia, to że wg niego muszę dojść do siebie i wyprostować hormony ale do jasnej ciasnej ja już bym chciałą znów być w ciąży :( W zdrowej, 9miesięcznej ciąży z wymarzonym maleństwem :(((

Hah trzymaj ale nie za mnie :p To nie moje kreski tylko @Dżasta1111 :D

Rozumiem twoje pragnienie ciąży i nie jesteś w nim sama, ja mam dopiero 6 dc i ledwo @ się skończyła. Najgorszy jest ten czas, ale postaraj się zająć czymś innym zupełnie. Odejdź myślami od ciąży bo zwariujesz :*
Konsultowałam wyniki z endokrynologiem i są bardzo dobre. Więc wychodzi na to że to w mojej głowie siedzi?
Chciałabym jeszcze po owulacji zbadać progesteron ale jak tu trafić bez monitoringu cyklu?

Mama1990 coś tam się majaczy na teście :) A idź nawet w piątek na betę i najwyżej potem ją powtórz. Będziesz chociaż wiedzieć co jak i gdzie i że jeśłi w przypadku ciąązy czy rośnie. 3mam kciuki

Jej ogromnie się cieszę z kolejnych tutaj kreseczek, coś mi się wydaje że sama zostanę na placu broni... mam wynik wczorajszego pragesteronu. Jestem w 23dc i wyszedł 1,22. Malutko :( Mam luteinę pod język więc już zaczę brać do 27dc cyklu i potem od kolejnego 14dc. Jestem przygnębiona, wczoraj znów było przytulanko i m. wyskoczył w najważniejszym momencie :/ Głupio mi o tym Wam pisać, ale mimo że rozumiem jego tłumaczenia, to że wg niego muszę dojść do siebie i wyprostować hormony ale do jasnej ciasnej ja już bym chciałą znów być w ciąży :( W zdrowej, 9miesięcznej ciąży z wymarzonym maleństwem :(((
Rozumiem Cię Kochana❤️ Mój tez nie chciał tak odrazu bo się bal, z jednej strony dobrze, by się wszystko unormowalo- u mnie już 4mc od zabiegu leci i póki co nic. A miałam zielone swiatelko og gina odrazu

Dziś od rana u mnie biel wizira, więc albo mi sie przewidziało, albo test negatywny. Nie ma co dopatrywać się na kolejnych testach, bo wszystkie negatywne. Cieni nawet nie widzę. Więc @ będzie na pewno. Tylko pozostaje czekać.

Martusia ja na tym paskowym widzę cień cienia nawet na telefonie.
Mi nawet dzień po terminie wyszedł taki cień cienia więc mam ogromną nadzieję że u ciebie to jednak ta upragniona ciąża słońce [emoji8]

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry