reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej Witajcie znów kobietki! :)
Dziś 30dc. @ miała przyjść dzisiaj. Przytulanki codziennie w dni płodne.

Historia z życia wzięta:
Obieram ziemniaki, siedząc na podłodze w kuchni doznałam uderzenia gorąca, aż się zdziwiłam. Wstałam aby opłukać ziemniaki i umyć naczynia - zakręciło mi się w głowie.. Myśle ''cholera, co jest''.

A po niecałej godzinie dostałam niewielkie plamienie różowo/beżowe zmieszane ze śluzem. Lekki ból w podbrzurzu, ale naprawde delikatny. Trwało ono może 3-4h. Zniknęło jak narazie.

Co myślicie? implantacja czy początek @?
Piszę w sposób humorystyczny, bo nie do końca dowierzam że to mogło się stać i czy to nie sen :)
Hmm... ciężko stwierdzić, ja miałam zagnieżdżenie tydzień po współżyciu (było to tez tydzień po owu) i wtedy widziałam mikro brązowa kropeczke, tyle co nic...
ale nic nie jest przesadzone:) zas wczoraj i nawet jeszcze dzisiaj widziałam u siebie śluz brazowawy:/ teraz już nie wiem co myśleć, bo zawsze taki ale bardziej brązowawy mam tuż przed @ - a @ za 7dni. No chyba ze coś się przestawiło i przyjdzie szybciej, bo brzuch mnie pobolewa...
Ale u Ciebie oby to zwiastowało ciąże ❤️

reklama
Kochana sama taką sytuację miałam. Od rana czułam się źle. Żołądek mnie bolał. W pracy też nie czułam się najlepiej. A wieczorem po powrocie lekka krew na papierze toaletowym i rozowy śluz. Szykowałam się na @ przez noc. Od wczoraj cisza. Na teście bladzioch i cień cienia. Trzymam kciuki!!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji177]
Martoosia 3mam mocnooo kciuki za Ciebie✊✊✊

Hmm... ciężko stwierdzić, ja miałam zagnieżdżenie tydzień po współżyciu (było to tez tydzień po owu) i wtedy widziałam mikro brązowa kropeczke, tyle co nic...
ale nic nie jest przesadzone:) zas wczoraj i nawet jeszcze dzisiaj widziałam u siebie śluz brazowawy:/ teraz już nie wiem co myśleć, bo zawsze taki ale bardziej brązowawy mam tuż przed @ - a @ za 7dni. No chyba ze coś się przestawiło i przyjdzie szybciej, bo brzuch mnie pobolewa...
Ale u Ciebie oby to zwiastowało ciąże ❤️
Dziękuję ♥
Od jakiegoś czasu miałam plamienia przed miesiączką, zaczynały się wieczorem a około 23 było już tego sporo, a teraz sobie @ ze mnie jakieś jaja chyba robi :D Nic nawet na wkładce nie ma :o

Kochana sama taką sytuację miałam. Od rana czułam się źle. Żołądek mnie bolał. W pracy też nie czułam się najlepiej. A wieczorem po powrocie lekka krew na papierze toaletowym i rozowy śluz. Szykowałam się na @ przez noc. Od wczoraj cisza. Na teście bladzioch i cień cienia. Trzymam kciuki!!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji177]
Ja również trzymam kciuki! ♥♥♥

U mnie w domu już czeka bebetto Holland i czeka na dzidzie :)
Taaaak to on <3 piękny kolor typowo dziewczęcy. Ach jak ja bym chciala miec dziewczynke. Ale jutro na wizycie nie popuszcze doktorkowi i nie wyjde poki nie sprobuje podejrzeć :p

O ja na ten choruje :p
Screenshot_2018-11-21-07-59-34-917_pl.tablica.png

Załączniki

• Screenshot_2018-11-21-07-59-34-917_pl.tablica.png
    Screenshot_2018-11-21-07-59-34-917_pl.tablica.png
    220,9 KB · Wyświetleń: 141
Ostatnia edycja:
Każdej mamie co innego sie sprawdza jak widac. U nas ani turystyczne ani zwykle sie nie przydało. Dopiero moj tz zrobil dostawke i tak jest do dziś. Silikonowych nakładek nie musialam próbować. Maść malantan pomógł na bolące cyce. No i koniecznie teraz kupie chuste i otulacz.

reklama
Każdej mamie co innego sie sprawdza jak widac. U nas ani turystyczne ani zwykle sie nie przydało. Dopiero moj tz zrobil dostawke i tak jest do dziś. Silikonowych nakładek nie musialam próbować. Maść malantan pomógł na bolące cyce. No i koniecznie teraz kupie chuste i otulacz.
Ja nie chustuje. Nie mam gdzie isc na jakies szkolenie z chustowania a zle chustowanie moze tylko narobic problemow dziecku. Z corka nie mialam potrzeby i tutaj też nie widzę. Ale pewnie jakbyn miala male dziecko w domu i potrzebne obie ręce w razie czego to bym probowala. Kazdy ma swoje jakieś sprawdzone sposoby, ja teraz juz wiem co mi bylo zbedne i czego sie wystrzegac teraz. I tak najbardziej ciekawi mnie reakcja psa na niemowlę. Ten moj pies to takie oczko w glowie i czy ona sobie poradzi? Heh

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry