reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Chusta jest mega! Uwielbiałam nosić młodego. Przy starszym sie bałam - przy młodszym szaleliśmy aż miło. Teraz bym kupiła Tulę, bo chustę jeszcze mam, a nosidło byłoby dla M. czy mojej mamy, bo oni samo bali się wiązać tyle materiału.

Chusta jest mega! Uwielbiałam nosić młodego. Przy starszym sie bałam - przy młodszym szaleliśmy aż miło. Teraz bym kupiła Tulę, bo chustę jeszcze mam, a nosidło byłoby dla M. czy mojej mamy, bo oni samo bali się wiązać tyle materiału.
Ja w poprzedniej ciąży nie miałam chusty ale w tej bym bardzo chciała. Myślę że wiele mi to ułatwi :)

Taaaak to on <3 piękny kolor typowo dziewczęcy. Ach jak ja bym chciala miec dziewczynke. Ale jutro na wizycie nie popuszcze doktorkowi i nie wyjde poki nie sprobuje podejrzeć [emoji14]

O ja na ten choruje [emoji14]
Zobacz załącznik 918266
U mnie w domu już czeka bebetto Holland i czeka na dzidzie :)
Piekne [emoji7][emoji7]
Tez mialam kupic juz teraz bebetto holland ale poczekam i po nowym roku zamierzam kupic Amelis Hugo [emoji7]

Hej :) do @ zostały 3 dni. Czy jeśli byłabym ewentualnie w ciąży i jutro wykonalabym test beta hcg to wynik już coś pokaże? Jestem strasznie zniecierpliwiona, tym bardziej, że na dzisiejszym teście wyszedł mi jakiś dziwny cień (bardziej szary niż różowy). Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Hej :) do @ zostały 3 dni. Czy jeśli byłabym ewentualnie w ciąży i jutro wykonalabym test beta hcg to wynik już coś pokaże? Jestem strasznie zniecierpliwiona, tym bardziej, że na dzisiejszym teście wyszedł mi jakiś dziwny cień (bardziej szary niż różowy). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Wrzuć zdjęcie. Myślę że jest szansa żeby beta wyszła już dziś.

Jest taka szansa ale opisywalam tu historie dziewczyny z innego forum ktora robila bete 2 dni przed @ i miala wynik 0,1 brak ciazy. A w dniu malpy zrobila test i dal jej do myślenia bo byl pozytywny. Jeszcze tego samego dnia robila bete i byla najprawdziwiej ciążowa :) obecnie jest w 15tc. Dlatego moze wyjsc a nie musi i wszystko zalezy od zagniezdzania a potem potrzeba jakies 48h na wytworzenie hcg we krwi.

Pokaż fotę :)

Wrzuć zdjęcie. Myślę że jest szansa żeby beta wyszła już dziś.
Nie wiem czy zdjęcie oddaje to o co mi chodzi. Albo tylko ja widzę tą kreskę haha

Załączniki

• IMG_20181121_084446.jpg
    IMG_20181121_084446.jpg
    733,7 KB · Wyświetleń: 155
reklama
Jest taka szansa ale opisywalam tu historie dziewczyny z innego forum ktora robila bete 2 dni przed @ i miala wynik 0,1 brak ciazy. A w dniu malpy zrobila test i dal jej do myślenia bo byl pozytywny. Jeszcze tego samego dnia robila bete i byla najprawdziwiej ciążowa :) obecnie jest w 15tc. Dlatego moze wyjsc a nie musi i wszystko zalezy od zagniezdzania a potem potrzeba jakies 48h na wytworzenie hcg we krwi.

Pokaż fotę :)
Wrzuciłam :) post wyżej

Do góry