Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
okolice Katowic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę trafiłaś na początku do ,,super" lekarza tak jak ja.Normalnie sobie poryczałam byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie . Nic nie dał kazał czekać . Szukam innego lekarza mam załamke
Co znaczy za maly? Moze owulacja sie przesunela. I pecherzyk jest mniejszy niz z terminu ostatniej miesiaczkiNormalnie sobie poryczałam byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie . Nic nie dał kazał czekać . Szukam innego lekarza mam załamke
Wiem ale tak jakoś emocje i musiałam sobie popłakać.Może ciąża późniejsza niż wskazuje termin ostatniej @. Na razie spokojnie i bez stresu.
Mam super lekarza przyjmuje w katowicach.okolice Katowic
Też mi się wydaje że spokojnie. To jeszcze bardzo wczesna ciąża. Jeśli owu była później i później zagnieżdżanie to zarodek może być mniejszy niż teoretycznie powinien być z terminu @. Ile razy dziewczyny pisały że serduszko było później widać niż u niektórych bo później była owu i zagnieżdżanie niż u niektórych dziewczyn.Widzę trafiłaś na początku do ,,super" lekarza tak jak ja. Ja tak zrobiłam i okazało się że wszystko jest okej. Trzymam kciuki [emoji5]. Nie załamuj się tylko działaj i szukaj innego lekarza. Ściskam [emoji5]
Właśnie muszę poszukać lekarza z powołaniemWidzę trafiłaś na początku do ,,super" lekarza tak jak ja. Ja tak zrobiłam i okazało się że wszystko jest okej. Trzymam kciuki [emoji5]. Nie załamuj się tylko działaj i szukaj innego lekarza. Ściskam [emoji5]
Daj mi namiaryMam super lekarza przyjmuje w katowicach.
Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom