reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Normalnie sobie poryczałam:( byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie :(. Nic nie dał kazał czekać :(. Szukam innego lekarza mam załamke :(
Widzę trafiłaś na początku do ,,super" lekarza tak jak ja.
Ja poszukalam innego lekarza i okazało się że wszystko jest okej z fasolką A tamten baran mnie tak postraszyl. Trzymam kciuki [emoji5]. Nie załamuj się tylko działaj i szukaj innego lekarza. Ściskam [emoji5]

dui731i.png

Normalnie sobie poryczałam:( byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie :(. Nic nie dał kazał czekać :(. Szukam innego lekarza mam załamke :(
Co znaczy za maly? Moze owulacja sie przesunela. I pecherzyk jest mniejszy niz z terminu ostatniej miesiaczki

Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę trafiłaś na początku do ,,super" lekarza tak jak ja. Ja tak zrobiłam i okazało się że wszystko jest okej. Trzymam kciuki [emoji5]. Nie załamuj się tylko działaj i szukaj innego lekarza. Ściskam [emoji5]

dui731i.png
Też mi się wydaje że spokojnie. To jeszcze bardzo wczesna ciąża. Jeśli owu była później i później zagnieżdżanie to zarodek może być mniejszy niż teoretycznie powinien być z terminu @. Ile razy dziewczyny pisały że serduszko było później widać niż u niektórych bo później była owu i zagnieżdżanie niż u niektórych dziewczyn.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ale wiecie ten tekst że on mi nie napisze że to ciąża bo takie to lecą nawet pacjentki nie wiedzą ze w ciąży były to się załamałam

reklama
Do góry