reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Normalnie sobie poryczałam:( byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie :(. Nic nie dał kazał czekać :(. Szukam innego lekarza mam załamke :(
Widzę trafiłaś na początku do ,,super" lekarza tak jak ja.
Ja poszukalam innego lekarza i okazało się że wszystko jest okej z fasolką A tamten baran mnie tak postraszyl. Trzymam kciuki [emoji5]. Nie załamuj się tylko działaj i szukaj innego lekarza. Ściskam [emoji5]

dui731i.png

Normalnie sobie poryczałam:( byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie :(. Nic nie dał kazał czekać :(. Szukam innego lekarza mam załamke :(
Co znaczy za maly? Moze owulacja sie przesunela. I pecherzyk jest mniejszy niz z terminu ostatniej miesiaczki

Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę trafiłaś na początku do ,,super" lekarza tak jak ja. Ja tak zrobiłam i okazało się że wszystko jest okej. Trzymam kciuki [emoji5]. Nie załamuj się tylko działaj i szukaj innego lekarza. Ściskam [emoji5]

dui731i.png
Też mi się wydaje że spokojnie. To jeszcze bardzo wczesna ciąża. Jeśli owu była później i później zagnieżdżanie to zarodek może być mniejszy niż teoretycznie powinien być z terminu @. Ile razy dziewczyny pisały że serduszko było później widać niż u niektórych bo później była owu i zagnieżdżanie niż u niektórych dziewczyn.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ale wiecie ten tekst że on mi nie napisze że to ciąża bo takie to lecą nawet pacjentki nie wiedzą ze w ciąży były to się załamałam

reklama
Do góry