reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Szczerze...to się trochę załamałam...co mam zrobić żeby sie udało chce iść mimo wszystko do lekarza ale co mu powiedzieć czy wy zażądałyscie jakiś leków żeby pomóc sobie czy jak...życzę powodzenia staraczki :-*i gratuluję tym które już się cieszą :-*:-*
Moj lekarz zalecal mi acard 75 poprawia krazenie, ukrwienie macicy tym samym i latwiej o prawidlowa implantacje. A tak poza to jedyne co mozesz to kwas foliowy. Gdybys wiedziala jak u Ciebie wyglada progesteron moglby ci lekarz przepisac duphaston np.

@Maliina gratulacje 5 miesiaca :) teraz juz szybciej bedzie czas lecial :) ja odliczam dni do wizyty. Gratuluje dziewczyny upragnionych 2 kresek, a reszcie zycze ich juz w kolejnym cyklu. Dzialajcie przyjemnie, uda sie ! Tez dlugo na szczescie czekalam, ale bylo warto.

@Maliina gratulacje 5 miesiaca :) teraz juz szybciej bedzie czas lecial :) ja odliczam dni do wizyty. Gratuluje dziewczyny upragnionych 2 kresek, a reszcie zycze ich juz w kolejnym cyklu. Dzialajcie przyjemnie, uda sie ! Tez dlugo na szczescie czekalam, ale bylo warto.
Kochana Kiedy masz wizyte? Ja w czwartek i tez juz sie doczekac nie mogę.

Heyy dziewczyny wracam po 5 latach nieobecności ale znów szczęśliwa starania i nie wiem co mnie wzięło na drugie ale chyba brak rodzeństwa dla młodego zaważył na Tak
Monika lat 33 Bytom. 2 cykl starań. dzieci 1

Kochana Kiedy masz wizyte? Ja w czwartek i tez juz sie doczekac nie mogę.

29.11 juz chce to miec za soba. Jeszcze czeka mnie wizyta u dentysty, bola mnie 2 zeby :o . pewnie widzialas w wyprawkowym, wpadlam w szal zakupow w ciuchlandzie i nakupilam ubranek, a jak sie jednak okaze chlopak to bedzie mial piekne suknie i rozowy szlafrok xD

Moj lekarz zalecal mi acard 75 poprawia krazenie, ukrwienie macicy tym samym i latwiej o prawidlowa implantacje. A tak poza to jedyne co mozesz to kwas foliowy. Gdybys wiedziala jak u Ciebie wyglada progesteron moglby ci lekarz przepisac duphaston np.
Ja mam akard bo mi zapisał Po zabiegu ale myślałam że mam go brać tylko kilka dni i odrzuciłam...to może będę go brała wyślę ci zdjęcie opakowania czy to ten ok.

Ja miałam co cykl cienie na testach ale zawsze przychodziła ... Albo te testy są do d#py albo już sama nie wiem.
Też już nie wiem i tak myślę czy jest sens w moim przypadku robić wgl może mi tak Po prostu wychodzą

Załączniki

• 1542542048045-1715508925.jpg
    1542542048045-1715508925.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry