Ja miałam co cykl cienie na testach ale zawsze przychodziła ... Albo te testy są do d#py albo już sama nie wiem.No moja też przyszła w terminie...nic trzeba te testy wyrzucić... I próbować dalej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam co cykl cienie na testach ale zawsze przychodziła ... Albo te testy są do d#py albo już sama nie wiem.No moja też przyszła w terminie...nic trzeba te testy wyrzucić... I próbować dalej...
Moj lekarz zalecal mi acard 75 poprawia krazenie, ukrwienie macicy tym samym i latwiej o prawidlowa implantacje. A tak poza to jedyne co mozesz to kwas foliowy. Gdybys wiedziala jak u Ciebie wyglada progesteron moglby ci lekarz przepisac duphaston np.Szczerze...to się trochę załamałam...co mam zrobić żeby sie udało chce iść mimo wszystko do lekarza ale co mu powiedzieć czy wy zażądałyscie jakiś leków żeby pomóc sobie czy jak...życzę powodzenia staraczki :-*i gratuluję tym które już się cieszą :-*:-*
Kochana Kiedy masz wizyte? Ja w czwartek i tez juz sie doczekac nie mogę.@Maliina gratulacje 5 miesiaca teraz juz szybciej bedzie czas lecial ja odliczam dni do wizyty. Gratuluje dziewczyny upragnionych 2 kresek, a reszcie zycze ich juz w kolejnym cyklu. Dzialajcie przyjemnie, uda sie ! Tez dlugo na szczescie czekalam, ale bylo warto.
Kochana Kiedy masz wizyte? Ja w czwartek i tez juz sie doczekac nie mogę.
Ja mam akard bo mi zapisał Po zabiegu ale myślałam że mam go brać tylko kilka dni i odrzuciłam...to może będę go brała wyślę ci zdjęcie opakowania czy to ten ok.Moj lekarz zalecal mi acard 75 poprawia krazenie, ukrwienie macicy tym samym i latwiej o prawidlowa implantacje. A tak poza to jedyne co mozesz to kwas foliowy. Gdybys wiedziala jak u Ciebie wyglada progesteron moglby ci lekarz przepisac duphaston np.
Też już nie wiem i tak myślę czy jest sens w moim przypadku robić wgl może mi tak Po prostu wychodząJa miałam co cykl cienie na testach ale zawsze przychodziła ... Albo te testy są do d#py albo już sama nie wiem.
Przydałby sie urlop na ten czas, mozecie pare dni wolnego wziąć? A moze na Święta sie uda trafić?
Na święta to ja juz kolejny @ bede miała [emoji23]