reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To i ja się pochwalę moim szczęściem i prześle ciążowe fluidy~~~~~~~[emoji177][emoji177][emoji177]
Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
Ale glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść i tak nie jem ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 917229
Super Gratuluje Kruszynki❤️

reklama
Asik ja widzę drugą kreseczkę i wg mnie to ciąża, te krawienie to taka prawdziwa @? Zrób betę i leć do gina najlepiej. Mam ogromną nadzieję że to jednak maleństwo a nie psikus losu :*

Eliza i Mela Gratulacje dziewczynki :) Piękne kruszynki. Łapię fluidki czym się da ;)

Asik ja widzę drugą kreseczkę i wg mnie to ciąża, te krawienie to taka prawdziwa @? Zrób betę i leć do gina najlepiej. Mam ogromną nadzieję że to jednak maleństwo a nie psikus losu :*

Eliza i Mela Gratulacje dziewczynki :) Piękne kruszynki. Łapię fluidki czym się da ;)
Hej,pisze tak późno bo gości miałam.dzisiaj też robiłam test już na szczęście nie był zalany ale kreska też jest blada ale jest robiłam go Po południu dlatego daje sobie jutro ostatni dzień testów i rano testuje ostatni raz i jeżeli wyjdzie mocniejsza choć trochę to nie mam wątpliwości tym bardziej że Olsen miałam jednak 2 dni a za zwyczaj mam 5...więc albo to była ciąża albo jest albo już jestem z kosmosu i tak mi wychodzą testy...Nie jestem jakaś nie normalna że robię przez tyle dni co dziennie testy ale po prostu nie daje mi to spokoju...bo to jest raczej nie możliwe żeby wszystkie testy były wadliwe...No kreska jest pojawia sie bez wątpliwości jest bladziutka ale jest widoczna...No chyba że coś mi się tam na dole dzieje i tak testy Mi wychodzą...jutro rano z pierwszego moczu robię..jeśli wyjdzie choć trochę ciemniejsza bądź jeśli wgl wyjdzie to idę do lekarza..dodam też ze to nie linia cienka tylko blada szersza taka jak powinna być..Ale bladziutka nie różową tylko przy ciemniona.dziś mój misio wrócił i było przytulanko jakiś czas temu i trochę jakby mnie cmi tam na dole jaj na@może to objaw Po przerwie tygodniowejnie wiem ale napisałam wszystko co się dzieje w ostatnim czasie:)

A i dodam że okres był dość obfity ale bez skrzepow Po prostu krew. Już nawet wczoraj pod wieczór prawie jej nie było...

I uwierz mi że gdzieś głęboko wierzę że może...Wiem że nie powinnam ale nie potrafię... Oby to było to...:-*

@Asik1234 masz możliwość zbadac beta hcg? Czasem niestety jest tak ze zdazysz zobaczyc test pozytywny i dostajesz krwawienia. . Tzw ciąża biochemiczna. Nie życzę Ci tego oczywiście ale taki normalny okres nie wiem czy powinien wystąpić w ciąży. A kobiety czesto o tych ciazach nie wiedzą bo okres przychodzi zazwyczaj planowo no moze z 1-2 dniowym przesunięciem także. Zbadaj to i będziesz wiedziala wiecej co sie dziejs bo sam test nie daje nam większych odpowiedzi.

reklama
Do góry