reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Do końca miałam nadzieje, ale w nocy @ sie rozkręcila. Takze i ten cykl nie byl mi dany.
Wiecie ze przy moich dlugich cyklach nie mam szasns na bycie sierpniowka? Takze odpuszczam już temat na jais czas bo to już zrobiło sie niezdrowe. Nie robie zadnych badan jeszcze ani nic. Bedzie co bedzie, przestaje liczyc dni, owulacje, i inne cuda.
Ostatnie dwa cykle mialy po 41-43 dni wiec zakladam ze kolejny okres bedzie po Świętach i to moje jedyne zalozenie.
Trzymam kciuki za kolejne testujace, oby wam poszło lepiej ;*
Przykro mi. I wywietrz glowe i odpocznij. Moze to blokuje wszystko. Mimo wszystko 3 mam kciuki za Ciebie✊✊

reklama
Hej a ja wam powiem że nie daje mi spokoju ten test i chyba zrobię dzisiaj 2 mimo że mam okres...No nie wiem czemu ale nie daje mi to spokoju...bo wydaJE Mi się że albo doszło do samoistnego poronienia albo nie wiem czy to możliwe żebym miała okres a była w ciąży albo wadliwy test...No patrzę na niego i no nie daje mi to spokoju.zrobię dzisiaj mimo wszystko bo nie wytrzymam

cześć dziewczyny,
ginekolog zaproponował mi, że przed stosowaniem CLO zrobimy zabieg HSG zeby sprawdzić czy wszystko drożne, mam kupić cewnik do HSG - dodał że miękki, spisałam sobie tylko ze ma to być właśnie takie coś, wchodzę na stronę , a tam kilka takich, no i który brać?? no i z jaką średnicą?
Link do: Asortyment do HSG i Sono-HSG - Leczenie niepłodności - Meringer.pl
a to nie jest w ogole dziwne, że to ja mam sobie sama kupić coś takiego? zabieg będzie przeprowadzany w szpitalu, bo mój gin jest tam ordynatorem, ale podejrzewam, że nie na NFZ.. ale zastanowiło mnie to, że sama mam się w takie rzeczy zaopatrzać. jak myślicie?

oczywiście podpytam lekarza co i jak dokładnie, ale najpierw pomyślałam, zeby Was podpytać

cześć dziewczyny,
ginekolog zaproponował mi, że przed stosowaniem CLO zrobimy zabieg HSG zeby sprawdzić czy wszystko drożne, mam kupić cewnik do HSG - dodał że miękki, spisałam sobie tylko ze ma to być właśnie takie coś, wchodzę na stronę , a tam kilka takich, no i który brać?? no i z jaką średnicą?
Link do: Asortyment do HSG i Sono-HSG - Leczenie niepłodności - Meringer.pl
a to nie jest w ogole dziwne, że to ja mam sobie sama kupić coś takiego? zabieg będzie przeprowadzany w szpitalu, bo mój gin jest tam ordynatorem, ale podejrzewam, że nie na NFZ.. ale zastanowiło mnie to, że sama mam się w takie rzeczy zaopatrzać. jak myślicie?

oczywiście podpytam lekarza co i jak dokładnie, ale najpierw pomyślałam, zeby Was podpytać

Ja tez mam zabieg ale nic nie muszę kupować. Wiec Ci nie pomogę!

Hej a ja wam powiem że nie daje mi spokoju ten test i chyba zrobię dzisiaj 2 mimo że mam okres...No nie wiem czemu ale nie daje mi to spokoju...bo wydaJE Mi się że albo doszło do samoistnego poronienia albo nie wiem czy to możliwe żebym miała okres a była w ciąży albo wadliwy test...No patrzę na niego i no nie daje mi to spokoju.zrobię dzisiaj mimo wszystko bo nie wytrzymam
Wiesz co jak masz wątpliwości to zrób jeszcze jeden test. Będziesz miala pewność wtedy. A duży okres masz? Czekam na wyniki. Jak się czujesz?

Dziewczyny nie pytałam wcześniej ale czy któraś z was straciła ciążę na podobnym etapie co ja albo późniejszym? 18 tydzień.
Mam problem z piersiami. Odkąd poroniłam stały się tak obolałe, spuchnięte, sutki, piersi, nie wyrabiam z bólu. Czytam, że do pierwszej @ po poronieniu powinno się wszystko ustabilizować.
W ciąży urosły strasznie mimo, że to był 18 tydzień. Przed ciążą miałam miseczkę D a teraz aż się boję... Nie poznaje swoich piersi [emoji31] To minie wszystko?

reklama
Asik zrób test dla własnego spokoju :*

Malina matko i córko sama się wystraszyłam twoimi wpisami, dzięki Bogu wszystko jest dobrze. Teraz od szuflad i ciężkich rzeczy trzymaj się z daleka :* :)

Misty kiedy masz wizytę?

Mama1990 może teraz podejdź do gina ilna firmy dusz i powiedz że rok się staracie (tak jak dziewczyny piszą, małe oszustwo nie zaszkodzi) i niech da ci jakieś badania. Nawet same tarczycowe to oszczędność już z 80zl jak nic. Po co będziesz czekać. I tą prolaktynę też zrób.

U.mnie wg kalendarza dzisiaj lub jutro owulacja, jeśli noc się nie poprzestawiały bo wiadomo kalendarz swoje a organizm zelasza po zabiegu swoje, ale lekarz coś tam we wtorek mówił o jajeczkowaniu więc może już była lub będzie. I nie wiem doktorek powiedział że jeśli chce możemy się starać, jak organizm będzie gotowy na ciążę to może się udać. Sama nie wiem czy może poczekać na @ i dopiero startować? Już tyle czekałam na ciążę więc jeden miesiąc w tą czy w drugą stronę mnie nie zbawi, ale znów nachodzi mnie myśl że jeśli znowu tak długo będę czekać na zajście? Teraz zajęło mi to 8cykli. I tak cały czas się głowie co robić.

Jeszcze mam takie pytanko, progesteron to najlepiej zrobić w 4dc cyklu i w 21 tak?

Do góry