martoosia04
Fanka BB :)
A Ty jak się masz? Chyba już niedługo testujesz?
Raczej nie mam po co. Zero objawów. Przeczucia nie mam. Czekam ze spokojem na @ bo na 100% będzie. U nas w tym miesiącu falstart.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty jak się masz? Chyba już niedługo testujesz?
Wiesz ja też nie miałam objawów. W dzień zrobienia testu tylko malutkie przeczucie. Może nie przyjdzie w terminie i się skusisz a kiedy powinna być?Raczej nie mam po co. Zero objawów. Przeczucia nie mam. Czekam ze spokojem na @ bo na 100% będzie. U nas w tym miesiącu falstart.
Po to tu jestesmyJa teraz tez nawet nie kupie juz testow owu, po prostu będziemy sie cieszyc bliskością i tyle. Mam swojego dwulatka kochanego, wiec na pewno jest mi łatwiej mając juz dziecko.
Ale nie sadzilam ze nawet plamienia można sobie sila woli przywołać.
Poczekam na spokojnie na rozwój wydarzeń.
Dziekuje ci za te slowa wsparcia, kto mnie zrozumie lepiej jak nie wy :* jakoś z wami jest mi łatwiej z tym wszystkim
Przykro mi ktory cykl sie staracie? Robilas sobie jakies badania? Ja bym zrobila chociaz podstawe hormonow, monitoring owu. Wiem jak to moze przytloczyc.. Kazdy okres jest jak skazanie. Ja w pracy wyć tylko chciałam bylam oburzona na caly swiat.Do końca miałam nadzieje, ale w nocy @ sie rozkręcila. Takze i ten cykl nie byl mi dany.
Wiecie ze przy moich dlugich cyklach nie mam szasns na bycie sierpniowka? Takze odpuszczam już temat na jais czas bo to już zrobiło sie niezdrowe. Nie robie zadnych badan jeszcze ani nic. Bedzie co bedzie, przestaje liczyc dni, owulacje, i inne cuda.
Ostatnie dwa cykle mialy po 41-43 dni wiec zakladam ze kolejny okres bedzie po Świętach i to moje jedyne zalozenie.
Trzymam kciuki za kolejne testujace, oby wam poszło lepiej ;*
Niby 3ci ale jak jeden trwal 57 a te dwa ponad 40 to mam wrazenie ze duzoo wiecej. W sumie to w czerwcu podjęliśmy decyzje ze chcemy dziecko..Przykro mi ktory cykl sie staracie? Robilas sobie jakies badania? Ja bym zrobila chociaz podstawe hormonow, monitoring owu. Wiem jak to moze przytloczyc.. Kazdy okres jest jak skazanie. Ja w pracy wyć tylko chciałam bylam oburzona na caly swiat.
Przykro mi że się nie udało. Dziwne te Twoje cykle. Może faktycznie teraz postaraj się mieć 'wolną głowę' i nie myśleć o staraniach (a nóż się uda) a jak nie to po nowym roku zrobisz badania na spokojnie i będziesz wiedziała na czym stoisz.Niby 3ci ale jak jeden trwal 57 a te dwa ponad 40 to mam wrazenie ze duzoo wiecej. W sumie to w czerwcu podjęliśmy decyzje ze chcemy dziecko..
Po nowym roku jak nir wyjdzie to zrobie badania. Teraz troche ciezko z kasa.
Będę! Z tego co czytałam to teraz działacie powodzenia. A kiedy planujesz testować?Za mnie trzymaj [emoji14]
Na nfz zrob. Ja za 3 cyklem zaszlam w ciążę ale bylam tak zdeterminowana ze nie wytrzymalabym pol roku a co mowic tu o 3 latach jak niektóre dziewczyny. Poszlam do gina i sklamalam ze 9 miesięcy sie staramy i nic. I widzial moj szal w oczach od razu dal skierowanie na badania. Zawsze to oszczędność zwlaszcza ze 1 hormon go koszt 20zl lub wiecej w niektórych laboratoriach.Niby 3ci ale jak jeden trwal 57 a te dwa ponad 40 to mam wrazenie ze duzoo wiecej. W sumie to w czerwcu podjęliśmy decyzje ze chcemy dziecko..
Po nowym roku jak nir wyjdzie to zrobie badania. Teraz troche ciezko z kasa.