Asik zrób test dla własnego spokoju :*
Malina matko i córko sama się wystraszyłam twoimi wpisami, dzięki Bogu wszystko jest dobrze. Teraz od szuflad i ciężkich rzeczy trzymaj się z daleka :*
Misty kiedy masz wizytę?
Mama1990 może teraz podejdź do gina ilna firmy dusz i powiedz że rok się staracie (tak jak dziewczyny piszą, małe oszustwo nie zaszkodzi) i niech da ci jakieś badania. Nawet same tarczycowe to oszczędność już z 80zl jak nic. Po co będziesz czekać. I tą prolaktynę też zrób.
U.mnie wg kalendarza dzisiaj lub jutro owulacja, jeśli noc się nie poprzestawiały bo wiadomo kalendarz swoje a organizm zelasza po zabiegu swoje, ale lekarz coś tam we wtorek mówił o jajeczkowaniu więc może już była lub będzie. I nie wiem doktorek powiedział że jeśli chce możemy się starać, jak organizm będzie gotowy na ciążę to może się udać. Sama nie wiem czy może poczekać na @ i dopiero startować? Już tyle czekałam na ciążę więc jeden miesiąc w tą czy w drugą stronę mnie nie zbawi, ale znów nachodzi mnie myśl że jeśli znowu tak długo będę czekać na zajście? Teraz zajęło mi to 8cykli. I tak cały czas się głowie co robić.
Jeszcze mam takie pytanko, progesteron to najlepiej zrobić w 4dc cyklu i w 21 tak?