reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny moze jest wam bardziej bliski ten temat bo właśnie sie pokłóciłam z siostra o pokarm w piersiach..o tusz jej powiedziałam że dostałam okres i aż też nie wierzyła bo wcześniej pokazywałam jej ten test i też była przekonana że się udało więc dziś ja zdziwiłam że dostałam okres a ona odrazu do mnie ze mam coś zrobić z tym pokarmem bo jej się wydaje że to przez to mam problemy a ja się upieram że nie ma racji ponieważ w maju miałam zabieg i przed zabiegiem miałam wszystkie wyniki porobione i były dobre z oceny lekarza...więc poszła wymiana zdań oczywiście nie chciałam jej urazić bo jest w ciąży ale już zapomniała jak to jest.Ale do czego zmierzam czy mając pokarm już tyle lat a mianowicie 11 to może być problem skoro lekarz nie miał takiego zdania?dodam że mam naprawdę dobrego lekarza i myślę że jest rozsądny i powiedział by mi że mam coś z tym zrobić.a mi teraz siostra zarzuca że już dawno powinnam coś z tym pokarmem zrobić..kurcze już sama nie wiem może sobie okresie pójść do mojego gin i zapytać i wgl pogadać może o jakiś tabletkach wspomagających...bo w zasadzie to nic mi nie przepisał w maju Po zabiegu tylko kazał odczekać i się starać biorąc folik...tyle...co myślicie...

Jutro termin okresu. Zrobiłam bobo strumieniowy. Kreska wyszła ale po 30 min czyli test nie ważny :( już zaczynam wątpić że kiedykolwiek mi się uda zajść w ciążę :(

Dziewczyny moze jest wam bardziej bliski ten temat bo właśnie sie pokłóciłam z siostra o pokarm w piersiach..o tusz jej powiedziałam że dostałam okres i aż też nie wierzyła bo wcześniej pokazywałam jej ten test i też była przekonana że się udało więc dziś ja zdziwiłam że dostałam okres a ona odrazu do mnie ze mam coś zrobić z tym pokarmem bo jej się wydaje że to przez to mam problemy a ja się upieram że nie ma racji ponieważ w maju miałam zabieg i przed zabiegiem miałam wszystkie wyniki porobione i były dobre z oceny lekarza...więc poszła wymiana zdań oczywiście nie chciałam jej urazić bo jest w ciąży ale już zapomniała jak to jest.Ale do czego zmierzam czy mając pokarm już tyle lat a mianowicie 11 to może być problem skoro lekarz nie miał takiego zdania?dodam że mam naprawdę dobrego lekarza i myślę że jest rozsądny i powiedział by mi że mam coś z tym zrobić.a mi teraz siostra zarzuca że już dawno powinnam coś z tym pokarmem zrobić..kurcze już sama nie wiem może sobie okresie pójść do mojego gin i zapytać i wgl pogadać może o jakiś tabletkach wspomagających...bo w zasadzie to nic mi nie przepisał w maju Po zabiegu tylko kazał odczekać i się starać biorąc folik...tyle...co myślicie...
Badalas kiedys prolaktyne lub robilas usg piersi ? Od tego bym zaczela na twoim miejscu. Tez mialam przed ciaza jakis czas wycieki z piersi, najprawdopodobniej przez zbyt wysoka prolaktyne (nie zdarzylam zbadac) ale tak moja gin uwaza bo w usg wszystko jest ok, i wlasnie zbyt wysoka prolaktyna mogla utrudniac zajście.

To byl trudny dzien. Pojechałam do szpitala na dyzur. Polozne wziely mi ta sonde od ktg i probowaly znaleźć tetno.. Obu się nie udalo. Pominę fakt jakich przykrosci sie od jednej zgorzknialej nasluchalam. Dobrze ze ta druga byla taka serdeczna. Jak tego tetna nie znalazly to bylam w rozsypce. Juz lzy w oczach trzeslam sie i poszlam do dyzurki po lekarza a ona ze mna i dobrze bo nie umialam mowic tak sie rozkleilam. Kazal mi czekac na usg. Kladac sie na tej kozetce bylam w innym swiecie i obserwuje go ze ruszq ta sonda i po chwili odwraca mi monitor i pokazuje fikajacego bobasa ktoremu serdusio bije. Lozysko ok nie widzial zadnego zagrozenia. Jaka ulga. Kamień z serca. Mam lezec odpoczywac i wziac paracetamol.
Tak się cieszę... uważaj na siebie

Jutro termin okresu. Zrobiłam bobo strumieniowy. Kreska wyszła ale po 30 min czyli test nie ważny :( już zaczynam wątpić że kiedykolwiek mi się uda zajść w ciążę :(
Chyba niepotrzebnie codziennie robisz te testy, tylko niepotrzebne rozczarowanie bielą :* poczekaj do soboty, jak @ nie przyjdzie zrób test wtedy.
Ja trzymam kciuki!!!

U mnie od 16 żadnej nowej plamki. Dziwnie sie czuje. Troche cos tam boli brzuch czasem ale inaczej niż zawsze na @.
Kolezanka ostatnio tez tak miala dwa dni a potem przyszla @ wiec czekam.

reklama
Badalas kiedys prolaktyne lub robilas usg piersi ? Od tego bym zaczela na twoim miejscu. Tez mialam przed ciaza jakis czas wycieki z piersi, najprawdopodobniej przez zbyt wysoka prolaktyne (nie zdarzylam zbadac) ale tak moja gin uwaza bo w usg wszystko jest ok, i wlasnie zbyt wysoka prolaktyna mogla utrudniac zajście.
Badałam właśnie w maju przed zabiegiem histeroskopii i wszystkie wyniki mam dobre

Do góry