reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiesz co, chyba coś w tym jest jak kobieta bardzo myśli o ciąży to ma wszystkie objawy :-D
przed pierwsza ciąża strasznie myślałam, co nie robiłam zeby tylko zajsc... już chyba na łeb prawie dostawałam... kazdy mówił ze za dużo myśle i dlatego nie zajdę... zeby odpuścić.
Ale jak odpuścić jak tak bardzo się pragnie dziecka...
Po roku i 7mcach w koncu sue udało... i właśnie w tym udanym cyklu byłam negatywnie nastawiona, na pewno się znowu nie udało - a tu niespodzianka:) która niestety nie trawala długo :/
Powiem Ci Kochana te przeżycia dały mi dużo do myślenia, teraz inaczej patrzę a życie, jak ma być ciąża to będzie, dałam sobie spokoj nawet z testami owu.
Faktem jest ze wszystko siedzi w głowie, trzeba wyluzować a na pewno się uda :) na objawy już nawet nie patrzę, bo przed 1 ciąża miałam chyba wszystkie :p
Ale 3mam za Ciebie ✊ by jednak to była ciaza❤️
Myśle ze na każda z nas przyjdzie czas, jedne zachodzą szybciej, drugie musza troszke dłużej poczekać.

Ja teraz tez nawet nie kupie juz testow owu, po prostu będziemy sie cieszyc bliskością i tyle. Mam swojego dwulatka kochanego, wiec na pewno jest mi łatwiej mając juz dziecko.
Ale nie sadzilam ze nawet plamienia można sobie sila woli przywołać. :D
Poczekam na spokojnie na rozwój wydarzeń.
Dziekuje ci za te slowa wsparcia, kto mnie zrozumie lepiej jak nie wy :* jakoś z wami jest mi łatwiej z tym wszystkim

reklama
Ja teraz tez nawet nie kupie juz testow owu, po prostu będziemy sie cieszyc bliskością i tyle. Mam swojego dwulatka kochanego, wiec na pewno jest mi łatwiej mając juz dziecko.
Ale nie sadzilam ze nawet plamienia można sobie sila woli przywołać. :D
Poczekam na spokojnie na rozwój wydarzeń.
Dziekuje ci za te slowa wsparcia, kto mnie zrozumie lepiej jak nie wy :* jakoś z wami jest mi łatwiej z tym wszystkim
Chyba tak będzie najlepiej. Nie myśleć o tym i po prostu cieszyć się sobą. Bez testów, bez mierzenia temperatury i bez liczenia dni. Ja w udanym cyklu tak właśnie zrobiłam i się udało. Tobie też się uda. Ale jeszcze tego cyklu bym nie przekreślala skoro tylko pojedyncze plamki masz.

Bardzo bardzo mi przykro. Tak wierzyłam że się udało. Pozostaje mi tylko trzymać kciuki za kolejny cykl żebyś została sierpniową mamą. Przytulam!
Ech Ci mówię już byłam pełna nadzieji ale kiedy poczułam ból brzucha to już wiedziałam...i bach wredna@przyszła...Nic zaczynam nowy cykl wam życzę owocnych przytulnek i zdrówka tym które już sa w ciąży:-*:-*:-*

Ech Ci mówię już byłam pełna nadzieji ale kiedy poczułam ból brzucha to już wiedziałam...i bach wredna@przyszła...Nic zaczynam nowy cykl wam życzę owocnych przytulnek i zdrówka tym które już sa w ciąży:-*:-*:-*
Kibicuje Ci i będę tu zaglądać sprawdzać jak się sprawy mają. W takich dniach jak dziś jest smutno ale jutro znów zaswieci słoneczko i nabierzesz chęci do dalszych starań.

Chyba tak będzie najlepiej. Nie myśleć o tym i po prostu cieszyć się sobą. Bez testów, bez mierzenia temperatury i bez liczenia dni. Ja w udanym cyklu tak właśnie zrobiłam i się udało. Tobie też się uda. Ale jeszcze tego cyklu bym nie przekreślala skoro tylko pojedyncze plamki masz.
Ja już też nie będę nic mierzyć niczego się dopatrywac..Po prostu spóźni się okres wtedy dopiero bo szkoda całych miesięcy na tylko jedno w głowie i to może główny powód..Nie wiem ale trzeba wziasc na większy luzik:):)

Ja już też nie będę nic mierzyć niczego się dopatrywac..Po prostu spóźni się okres wtedy dopiero bo szkoda całych miesięcy na tylko jedno w głowie i to może główny powód..Nie wiem ale trzeba wziasc na większy luzik:):)
Wiec jesteśmy w tym we dwie z tym luzem :) a za kase ktora wydalybysmy na testy owu kupmy sobie buty!! :D

Kibicuje Ci i będę tu zaglądać sprawdzać jak się sprawy mają. W takich dniach jak dziś jest smutno ale jutro znów zaswieci słoneczko i nabierzesz chęci do dalszych starań.
Owszem masz rację dzisiaj to taki dzień gdzie on wiemy każda jak to jest.Ale jutro będzie lepiej:-*dziękuję Kochana i trzymaj się zdrówka i zaglądaj zaglądaj :-*

reklama
Do góry