Wiesz co, chyba coś w tym jest jak kobieta bardzo myśli o ciąży to ma wszystkie objawy
przed pierwsza ciąża strasznie myślałam, co nie robiłam zeby tylko zajsc... już chyba na łeb prawie dostawałam... kazdy mówił ze za dużo myśle i dlatego nie zajdę... zeby odpuścić.
Ale jak odpuścić jak tak bardzo się pragnie dziecka...
Po roku i 7mcach w koncu sue udało... i właśnie w tym udanym cyklu byłam negatywnie nastawiona, na pewno się znowu nie udało - a tu niespodzianka która niestety nie trawala długo :/
Powiem Ci Kochana te przeżycia dały mi dużo do myślenia, teraz inaczej patrzę a życie, jak ma być ciąża to będzie, dałam sobie spokoj nawet z testami owu.
Faktem jest ze wszystko siedzi w głowie, trzeba wyluzować a na pewno się uda na objawy już nawet nie patrzę, bo przed 1 ciąża miałam chyba wszystkie
Ale 3mam za Ciebie by jednak to była ciaza
Myśle ze na każda z nas przyjdzie czas, jedne zachodzą szybciej, drugie musza troszke dłużej poczekać.
Ja teraz tez nawet nie kupie juz testow owu, po prostu będziemy sie cieszyc bliskością i tyle. Mam swojego dwulatka kochanego, wiec na pewno jest mi łatwiej mając juz dziecko.
Ale nie sadzilam ze nawet plamienia można sobie sila woli przywołać.
Poczekam na spokojnie na rozwój wydarzeń.
Dziekuje ci za te slowa wsparcia, kto mnie zrozumie lepiej jak nie wy :* jakoś z wami jest mi łatwiej z tym wszystkim