reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie w dniu @ była blada druga kreska ,dwa dni później jeszcze jaśniejsza i nasteonego dnia okres, więc trzy dni spóźnienia. Do lekarza nie poszłam idę dopiero teraz za tydzień na kontrolę czy wszystko jest okej. Nie martw się kochana na pewno u Ciebie krecha będzie pięknie ciemniala :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy bo piersi bolą ogromnie :-)

reklama
u mnie 21dc piersi nie bolą , ale są większe. Bolą mnie jajniki wieczorem . Jeszcze 7 dni do @

Zuza trzymam kciuki !
Ja zapomniałam kupić test wiec czekam na @ bo nie chce mi się juz jechać do rossmana. W każdym razie nie czuje się ani na @Ani ciążowo

U mnie 17dc .jeszcze skoku temperatury nie mialam dzis 36,8.czuje ze juz po owu bo sluz sie zmienil.Piersi sa juz wrazliwe.czytalam ze skok temp nastepuje do 3dpo.to by sie zgadzalo.jajniki tez juz prawie nie czuc.dziwny to cykl bo śluz zalewal i libido na maksa podwyzszone.test owulacyjny wczoraj 3 dzien pozytywny.mega ciemne krechy jak nigdy.janiki oby dwa bolaly kuły cmily.wieczorem dopadl mnie mega smutek ze nie doczekam sie maleństwa.trzymam kciuki za was.

Dziewczyny ja też testuję czwartek/piątek, jestem z wami;) i na razie nie czuję się na @ ani ciążę, przynajmniej się na nic nie nakręcam...

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny odnosnie testow ciazowych.. jak kupowalam w aptece doz na miejscu to ok 10zł za sztukę a teraz skladalam zamowienie przez internet z odbiorem w aptece i cena.. 4zł. Mozna zaoszczedzic sporo ;-)
Tak samo chcialam isc do rossmanna po plastry aromactiv dla corki bo ją glutki zalały i 22 zl.. a w doz.pl 11 czy 12:o jaka roznica..

Uprzedzam pytania: nie nie pracuje w aptecr doz :d po prostu chcialam wam powiedziec ze jak macie gdzies w poblizu to oplaca sie zamawiac z odbiorem w aptece ;-)

U mnie dalej brak objawow @ ani czegokolwiek.. te moje glupie cykle.. nie wiem kiedy mnie @ dopadnie przez co nie wiem tez czy robic test ciazowy czy czekac na tą małpę..

reklama
Do góry