reklama
Ja sie stresu najadlam wczoraj. Nawet nie pisalam bo balam sie nakręcić wolalam szybko isc spac.
Skladalismy z M wczoraj stol bo w koncu po 3tyg dotarł.. No i musielismy lekko przorganizowac pokoj wiec komoda musiala znalezc swoje nowe miejsce. I zeby ją przeniesc wyciagnelismy wszystkie szuflady by bylo lzej. No i ja madra 1 szuflade podnioslam sama a lekka nie byla.. Momentalnie rozbolalo mnie w dole brzucha i dosłownie krocze jakby od wewnatrz cos mi je rozpieralo.. Ani sie schylic ani noge podniesc. Polozylam sie i szybko detektorem szukalam tetna. Na szczescie znalazlam je za pierwszym przylozeniem.. Serduszko bilo miarowo 144/min.. Ale bol byl caly czas. Teraz wstalam i brzuch juz nie boli ale tam na dole jeszcze dyskomfort niewielki pozostal. Durna ze mnie baba.
Skladalismy z M wczoraj stol bo w koncu po 3tyg dotarł.. No i musielismy lekko przorganizowac pokoj wiec komoda musiala znalezc swoje nowe miejsce. I zeby ją przeniesc wyciagnelismy wszystkie szuflady by bylo lzej. No i ja madra 1 szuflade podnioslam sama a lekka nie byla.. Momentalnie rozbolalo mnie w dole brzucha i dosłownie krocze jakby od wewnatrz cos mi je rozpieralo.. Ani sie schylic ani noge podniesc. Polozylam sie i szybko detektorem szukalam tetna. Na szczescie znalazlam je za pierwszym przylozeniem.. Serduszko bilo miarowo 144/min.. Ale bol byl caly czas. Teraz wstalam i brzuch juz nie boli ale tam na dole jeszcze dyskomfort niewielki pozostal. Durna ze mnie baba.
Misty29
Fanka BB :)
Ojej przeciążyłaś się. Dobrze ze ból minął. A ten detektor to widzę fajna sprawa. W pierwszej ciąży nie miałam a teraz chyba kupię. Od kiedy jest szansa coś usłyszeć?Ja sie stresu najadlam wczoraj. Nawet nie pisalam bo balam sie nakręcić wolalam szybko isc spac.
latwo nie bylo na poczatku próbowałam wcześniej w 11-12tc i niestety nie wylapywalam nic tylko swoje, a tak super wyraźnie udalo sie w 16tc. Ale juz czulam musniecia bejbiczka. Teraz jest to na tyle wyraznie ze spokojnie moge policzyc i przeliczyć ilosc uderzen na minute.Ojej przeciążyłaś się. Dobrze ze ból minął. A ten detektor to widzę fajna sprawa. W pierwszej ciąży nie miałam a teraz chyba kupię. Od kiedy jest szansa coś usłyszeć?
I co wiecej... Kupilam go za 20 zl na olx a widzialam ze kosztuja nowe takie 120zl
Ja mam tu i tam trochę tluszczyku, jesli jestes szczupla to pewnie szybko uslyszysz. Ale ja nastawilam sie pozytywnie że jesli nie uslysze to bez stresu na luzie. I poczatkowo odkladalam na tydzien nawet do następnego uzycia. Teraz codziennie na kilka chwil przykładam bo corcia chce sluchav jak to ona mowi "kiciusia"
Misty29
To super okazja Ci się trafiła. Za taką cenę to bym się nawet nie zastanawiała. Ale taka pewnie trafia się raz na rok z perspektywy doradzilabys kupić czy nie? Dziś już nic nie boli? Ja też zawsze chce być samodzielna i czasem łatwo się zapomnieć żeby czegoś nie dźwigac.latwo nie bylo na poczatku próbowałam wcześniej w 11-12tc i niestety nie wylapywalam nic tylko swoje, a tak super wyraźnie udalo sie w 16tc. Ale juz czulam musniecia bejbiczka. Teraz jest to na tyle wyraznie ze spokojnie moge policzyc i przeliczyć ilosc uderzen na minute.
I co wiecej... Kupilam go za 20 zl na olx a widzialam ze kosztuja nowe takie 120zl
Mi sie podoba. Właśnie w takich chwilach jak ta wczoraj moge sie uspokoic i chociaz wiem ze dzidziuś spokojnie sobie fika. Ja polecam ale jesli ktos sie łatwo stresuje brakiem tetna lub czasem uciekaniem go spod detektora to bym sie zastanowila czy dodatkowy stres potrzebny? Dzidziol fika i nieraz ucieka spod glowicy. A ile razy puknie az nam uszy pekaja bo zawsze mamy glosnosc na maxa.To super okazja Ci się trafiła. Za taką cenę to bym się nawet nie zastanawiała. Ale taka pewnie trafia się raz na rok z perspektywy doradzilabys kupić czy nie? Dziś już nic nie boli? Ja też zawsze chce być samodzielna i czasem łatwo się zapomnieć żeby czegoś nie dźwigac.
Jak już będę wyraznie czuc ruchy moj detektor powedruje w forumowy swiat ktoras go dostanie w spadku by sie uspokoic
Dzis troche dyskomfort mam od wewnatrz. Mam nadzieję ze takim dźwignięciem na szyjke nie wplynelam. Za tydz mam wizytę.
Misty29
Ok dzięki za rzetelną informacje. Jeszcze mam dużo czasu to się zastanowię. A Ty wypoczywaj i staraj się już tak nie przeciążać. Który to już tydzień u Ciebie leci?Mi sie podoba. Właśnie w takich chwilach jak ta wczoraj moge sie uspokoic i chociaz wiem ze dzidziuś spokojnie sobie fika. Ja polecam ale jesli ktos sie łatwo stresuje brakiem tetna lub czasem uciekaniem go spod detektora to bym sie zastanowila czy dodatkowy stres potrzebny? Dzidziol fika i nieraz ucieka spod glowicy. A ile razy puknie az nam uszy pekaja bo zawsze mamy glosnosc na maxa.
Jak już będę wyraznie czuc ruchy moj detektor powedruje w forumowy swiat ktoras go dostanie w spadku by sie uspokoic
Dzis troche dyskomfort mam od wewnatrz. Mam nadzieję ze takim dźwignięciem na szyjke nie wplynelam. Za tydz mam wizytę.
Chyba sie wyczerpały zapasy kresek dla mnie @Asik1234 ty jesteś kolejna nadzieja forum teraz.Dziewczyny gdzie ta dobra passa? [emoji26]
reklama
Juz nie przesadzam nauczka dla mnie. Ja dzis mam 17+4. W niedziele 18tc i wchodzę w 5 miesiąc. Ale ten czas leci ekspresowo. Niedawno wstawilam swoje pozytywne testy.Ok dzięki za rzetelną informacje. Jeszcze mam dużo czasu to się zastanowię. A Ty wypoczywaj i staraj się już tak nie przeciążać. Który to już tydzień u Ciebie leci?