reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Przykro mi. Wiem że to banał ale skoro @ nie przyszła to jest jeszcze szansa. Może miałaś później owulacje. Ja trzymam dalej kciuki.
Dokladnie... Nie ma @ jest nadzieja. Zagniezdzanie moze nastapic nawet do 12dpo więc krotko przed @. Dziewczyna na bellybestfriend miala właśnie taka sytuacje ze na 2 dni przed @ zrobila bete i wyszla 0.1 a w dniu spodziewanej miala bladziocha na tescie i kolejna beta potwierdzila ciążę.

Fajnie już niedługo będzie połowa :) drugi trymestr chyba leci najszybciej.
Wiesz tu dochodzi zaraz ten magiczny czas kopniakow wyczuwalnych z zewnatrz bedzie inaczej czas płynąć. Ale najgorszym czasem dla mnie to 8 i 9 miesiąc... 8 ciagnal mi sie wieki a ze w 9 tez możesz pochodzić sporo to juz druga bajka. Ja core rodzilam w 42tc mialam serio dosc tamtej ciazy. Na koniec taka opuchlizna cale cialo mnie swedzialo nie przestawalam sie drapac. Do tego odkrylam uczulenie na zel do usg i ktg i mialam dosłownie taka pokrzywke na brzuch.. Nieświadomie we snie do krwi to drapalam. Teraz juz sie wystrzegam żeli :)

Wiesz tu dochodzi zaraz ten magiczny czas kopniakow wyczuwalnych z zewnatrz bedzie inaczej czas płynąć. Ale najgorszym czasem dla mnie to 8 i 9 miesiąc... 8 ciagnal mi sie wieki a ze w 9 tez możesz pochodzić sporo to juz druga bajka. Ja core rodzilam w 42tc mialam serio dosc tamtej ciazy. Na koniec taka opuchlizna cale cialo mnie swedzialo nie przestawalam sie drapac. Do tego odkrylam uczulenie na zel do usg i ktg i mialam dosłownie taka pokrzywke na brzuch.. Nieświadomie we snie do krwi to drapalam. Teraz juz sie wystrzegam żeli :)
Ojj to faktycznie trudną końcówkę miałaś. Ja nie mogę narzekać. Urodziłam pięć dni przed terminem. Dwa miesiące wcześniej brałam ślub a dwa tygodnie przed porodem robiliśmy sesje zdjęciową w plenerze a był to styczeń :) miałam dużo energii. Tylko po tej sesji mąż się rozchorowal i mnie zaraził. Na cesarke jechałam przeziębiona. Najgorszy był kaszel który miałam wrażenie że rozrywa ranę.

Ojj to faktycznie trudną końcówkę miałaś. Ja nie mogę narzekać. Urodziłam pięć dni przed terminem. Dwa miesiące wcześniej brałam ślub a dwa tygodnie przed porodem robiliśmy sesje zdjęciową w plenerze a był to styczeń :) miałam dużo energii. Tylko po tej sesji mąż się rozchorowal i mnie zaraził. Na cesarke jechałam przeziębiona. Najgorszy był kaszel który miałam wrażenie że rozrywa ranę.
Ojej kaszel po cc to musi być trudne. Ja rodzilam w grudniu a w sierpniu mialam slub:p i o ile w sierpniu tryskalam energia tak listopad spędziłam w szpitalu podejrzenie zatrucia ciazowego pozniej grudzien który sie nigdy nie konczyl hehe ale zdarzylam wyjść przed świętami 21.12:)

Ojej kaszel po cc to musi być trudne. Ja rodzilam w grudniu a w sierpniu mialam slub:p i o ile w sierpniu tryskalam energia tak listopad spędziłam w szpitalu podejrzenie zatrucia ciazowego pozniej grudzrlien który sie nigdy nie konczyl hehe ale zdarzylam wyjść przed świętami 21.12:)
Na szczęście dali jakiś cudowny antybiotyk i po dwóch dniach po katarze i kaszlu nie było śladu. A ja się męczyłam wcześniej 2 tyg z katarem heh.

Miło że udało Wam się wyjść jeszcze przed świętami. Nie chciałabym świąt spędzać w szpitalu.

Chyba sie wyczerpały zapasy kresek dla mnie :( @Asik1234 ty jesteś kolejna nadzieja forum teraz.:)
No ja to już nadzieję tracę:(bo coś sie tam zaczęło dziać więc chyba to jednak były tylko cieńie...Ale dopóki @nie ma to nadzieja jest więc czekam cierpliwie...:-*ty też nie trać wiary w siebie wiem co czujesz bo Sama tak myślę ale trzeba czekać i mieć nadzieję:-*

No ja to już nadzieję tracę:(bo coś sie tam zaczęło dziać więc chyba to jednak były tylko cieńie...Ale dopóki @nie ma to nadzieja jest więc czekam cierpliwie...:-*ty też nie trać wiary w siebie wiem co czujesz bo Sama tak myślę ale trzeba czekać i mieć nadzieję:-*
Ojj nie załamuj mnie. Może to jednak nie @. Pamiętaj że bóle ciążowe są podobne do tych okresowych. Ja też teraz czuję się jakby mialo się zaraz rozkręcić. Podbrzusze mnie ciągnie i pobolewa. Daj znać jak u Ciebie sytuacja będzie się rozwijać.

reklama
Ojj nie załamuj mnie. Może to jednak nie @. Pamiętaj że bóle ciążowe są podobne do tych okresowych. Ja też teraz czuję się jakby mialo się zaraz rozkręcić. Podbrzusze mnie ciągnie i pobolewa. Daj znać jak u Ciebie sytuacja będzie się rozwijać.
No jest to takie delikatniejsze ale to może zapowiadać i jedno i drogie więc pozostaje czekać, chciała bym bardzo się z tobą cieszyć najchętniej zrobiła bym test ale nie ma jak:/więc do jutra muszę czekać.trzymaj kciuki obym się myliła:)

Do góry