reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja właśnie planuje kupić wszystko co potrzeba i zacząć swoją przygodę z paznokciami :)
Ja też bym chciała się nauczyć bo sprzecik jakiś mały mam tak dla siebie ale nie potrafię tak profesjonalnie robić to chyba trzeba lubić moja siostra uwielbia to robić i jest w tym świetna a ja jakoś nie bardzo ale super kasa z tego jest dodatkowa:)

reklama
Chce Wam tylko napisać i to będzie moja ostatnia wiadomość tutaj dla Was ode mnie, że wychodzę dziś do domku już. CRP spadło do 9. Ale dalej będę na antybiotyku. Na usg wszystko już w porządku, powoli wszystko dochodzi do siebie. Za jakiś czas muszę mieć tylko kontrolę u lekarza i badania. Nie mam siły z nikim pisać i też proszę Was o niekontaktowanie się ze mną w najbliższym czasie, to co chciałam przekazać pewnym osobą to przekazałam [emoji21] Potrzebuje chwili dla siebie i spokoju i odpoczynku [emoji21] Chyba nawet zrezygnuje z telefonu na jakiś czas. Nie chce litości tak jak pisałam. Nie chce użalania się bo nie potrzebuję tego, współczucia [emoji21] Tylko zrozumienia mnie w takiej sytuacji i mojego spokoju. Bardzo Wam dziękuję za ten czas od kiedy jestem z Wami, pomimo tych słów które tutaj czytałam o sobie, za wsparcie i pomoc i za miłe słowa, za wszystkie kciuki podczas ciąży po prostu za wsparcie bo bylyscie dla mnie największą motywacją i wsparciem w dobrych jak i złych chwilach. Ściskam Was wszystkie mocno z całych sił i życzę dużo zdrówka każdej z osobna i wytrwania w ciążach, żeby były zdrowe i bezproblemowe.
Zrobisz jak uważasz ale jesteś tu miłe widziana i pamiętaj..o tym:-*trzymaj się rybko:-*:-*dbaj o siebie i wracaj tu szybko :-*

A ja właśnie planuje kupić wszystko co potrzeba i zacząć swoją przygodę z paznokciami :)
Polecam ;) ja już kilka lat sobie robię, ale cały czas jeszcze to nie to :) chciałabym umieć mega perfekcyjnie i po nowym roku biore się za kursy :) narazie mam z metody żelowej i hybrydy, ale jeszcze duuuzo przede mna ❤️

Polecam ;) ja już kilka lat sobie robię, ale cały czas jeszcze to nie to :) chciałabym umieć mega perfekcyjnie i po nowym roku biore się za kursy :) narazie mam z metody żelowej i hybrydy, ale jeszcze duuuzo przede mna [emoji173]️
To będę podbijać do Ciebie z pytaniami jak do ekspertki :)

Widzę, że tu same zdolne :) ja ani paznokci, ani szycie mi nie wychodzi :)
Mi teżza to lubię florystyke ale zrezygnowałam z tego 2 lata temu i nie robię a robiłam na różne okoliczności cuda:):-*ale może kiedyś jeszcze do tego wrócę:)Poza tym z zawodu jestem sprzedawca i robię to co kocham:)Nie widzę siebie w innej branży :)

reklama
Mi teżza to lubię florystyke ale zrezygnowałam z tego 2 lata temu i nie robię a robiłam na różne okoliczności cuda:):-*ale może kiedyś jeszcze do tego wrócę:)Poza tym z zawodu jestem sprzedawca i robię to co kocham:)Nie widzę siebie w innej branży :)
Zazdroszczę. Też bym chciała kochać swoją pracę :) szkoda ze zrezygnowalas z florystyki

Do góry