reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No jest to takie delikatniejsze ale to może zapowiadać i jedno i drogie więc pozostaje czekać, chciała bym bardzo się z tobą cieszyć najchętniej zrobiła bym test ale nie ma jak:/więc do jutra muszę czekać.trzymaj kciuki obym się myliła:)
Trzymam mocno. Mam nadzieję że jutrzejszy wynik wszystko wyjaśni i będziemy się cieszyć.

reklama
U mnie z tymi długimi cyklami dzisiaj 41dc i mega dziwnymi testami owu w tym mcu (bo przeciez wyszly i w 19dc i w 29dc) to sama nie wiem czego sie spodziewac. W ostatnim cyklu po 12 dniach od pozytywnego testu owu przyszla @, teraz analogicznie wypada na dzisiaj. Teoretycznie jest szansa ze test nic nie pokazał bo 12 dpo to tak jak piszecie moglo nie wykryc ale jakoś nie zauwazylam niczego szczególnego u mnie co by zwiastowalo dwie kreski. Żałuję ze zrobilam ten test dziaiaj ale snily mi sie takie glupoty ze nie wytrzymalam.

Na szczęście dali jakiś cudowny antybiotyk i po dwóch dniach po katarze i kaszlu nie było śladu. A ja się męczyłam wcześniej 2 tyg z katarem heh.

Miło że udało Wam się wyjść jeszcze przed świętami. Nie chciałabym świąt spędzać w szpitalu.
Ale teraz jeszcze lepiej termin na sama wielkanoc :D ciekawe jak się wyrobie :)

Jak mój M wroci z pracy pojade sprawdzić czy wszystko ok. Znow mnie boli w macicy. Juz nie wiem co sie dzieje.

Szykuje sie juz. Nie czekam az M wroci. Zwolni sie z pracy na te chwile. Boli mnie caly czas. Nie wydaruje sobie tej pieprzonej szuflady.

reklama
Do góry