reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja właśnie planuje kupić wszystko co potrzeba i zacząć swoją przygodę z paznokciami :)
Ja też bym chciała się nauczyć bo sprzecik jakiś mały mam tak dla siebie ale nie potrafię tak profesjonalnie robić to chyba trzeba lubić moja siostra uwielbia to robić i jest w tym świetna a ja jakoś nie bardzo ale super kasa z tego jest dodatkowa:)

reklama
Chce Wam tylko napisać i to będzie moja ostatnia wiadomość tutaj dla Was ode mnie, że wychodzę dziś do domku już. CRP spadło do 9. Ale dalej będę na antybiotyku. Na usg wszystko już w porządku, powoli wszystko dochodzi do siebie. Za jakiś czas muszę mieć tylko kontrolę u lekarza i badania. Nie mam siły z nikim pisać i też proszę Was o niekontaktowanie się ze mną w najbliższym czasie, to co chciałam przekazać pewnym osobą to przekazałam [emoji21] Potrzebuje chwili dla siebie i spokoju i odpoczynku [emoji21] Chyba nawet zrezygnuje z telefonu na jakiś czas. Nie chce litości tak jak pisałam. Nie chce użalania się bo nie potrzebuję tego, współczucia [emoji21] Tylko zrozumienia mnie w takiej sytuacji i mojego spokoju. Bardzo Wam dziękuję za ten czas od kiedy jestem z Wami, pomimo tych słów które tutaj czytałam o sobie, za wsparcie i pomoc i za miłe słowa, za wszystkie kciuki podczas ciąży po prostu za wsparcie bo bylyscie dla mnie największą motywacją i wsparciem w dobrych jak i złych chwilach. Ściskam Was wszystkie mocno z całych sił i życzę dużo zdrówka każdej z osobna i wytrwania w ciążach, żeby były zdrowe i bezproblemowe.
Zrobisz jak uważasz ale jesteś tu miłe widziana i pamiętaj..o tym:-*trzymaj się rybko:-*:-*dbaj o siebie i wracaj tu szybko :-*

A ja właśnie planuje kupić wszystko co potrzeba i zacząć swoją przygodę z paznokciami :)
Polecam ;) ja już kilka lat sobie robię, ale cały czas jeszcze to nie to :) chciałabym umieć mega perfekcyjnie i po nowym roku biore się za kursy :) narazie mam z metody żelowej i hybrydy, ale jeszcze duuuzo przede mna ❤️

Polecam ;) ja już kilka lat sobie robię, ale cały czas jeszcze to nie to :) chciałabym umieć mega perfekcyjnie i po nowym roku biore się za kursy :) narazie mam z metody żelowej i hybrydy, ale jeszcze duuuzo przede mna [emoji173]️
To będę podbijać do Ciebie z pytaniami jak do ekspertki :)

Widzę, że tu same zdolne :) ja ani paznokci, ani szycie mi nie wychodzi :)
Mi teżza to lubię florystyke ale zrezygnowałam z tego 2 lata temu i nie robię a robiłam na różne okoliczności cuda:):-*ale może kiedyś jeszcze do tego wrócę:)Poza tym z zawodu jestem sprzedawca i robię to co kocham:)Nie widzę siebie w innej branży :)

reklama
Mi teżza to lubię florystyke ale zrezygnowałam z tego 2 lata temu i nie robię a robiłam na różne okoliczności cuda:):-*ale może kiedyś jeszcze do tego wrócę:)Poza tym z zawodu jestem sprzedawca i robię to co kocham:)Nie widzę siebie w innej branży :)
Zazdroszczę. Też bym chciała kochać swoją pracę :) szkoda ze zrezygnowalas z florystyki

Do góry