reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Przeglądam naszą tabelkę, zerkam na profile dziewczyn, które się już długo nie odzywają. Dużo nas na liście a tak mało się udziela, a szkoda. Ale takie już jest życie, nie zawsze jest czas na forum. :)

reklama
Ja brałam duphaston bo pojawiły się u mnie plamienia więc ginek na IP od razu mi to zapisał i jak tylko zaczęłam go brać od razu plamienia ustały. Tylko głowa mnie bolała po nim ale po 2 tabletce mi przeszło :) niestety ciąży nie udało się uratować :( w 10tyg dowiedziałam się, że serduszko nie bije, że nie ma żadnych przepływów krwi ani nic i że fasolka zatrzymała się na 4tyg w rozwoju więc u mnie nie było nawet co ratować.

Dziewczynki, a ja tak troche z innej beczki, mianowicie: robicie testy owulacyjne? To moj pierwszy cykl I niestety nie znalazlam odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie. Czy wynik jest po postu negatywny lub pozytywny? Czy w miare zblizajacej sie owulacji kreska testowa robi sie coraz ciemniejsza czy niekoniecznie musi tak byc?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, a ja tak troche z innej beczki, mianowicie: robicie testy owulacyjne? To moj pierwszy cykl I niestety nie znalazlam odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie. Czy wynik jest po postu negatywny lub pozytywny? Czy w miare zblizajacej sie owulacji kreska testowa robi sie coraz ciemniejsza czy niekoniecznie musi tak byc?

Kiedy jest pozytywny - jeśli kreska testowa jest tak samo lub mocniej ciemniejsza od tej kontrolnej.

Dla przykładu wrzucę zdjęcie moich testów.
1518721159-4b534d014542fc07-aaaaaa.jpeg

Tak, to wiem, ale chodzi mi to czy mam sie martwic, jezeli owulacje mam za kilka dni, a dzisiejsza kreska jest duzo slabsza od wczorajszej (obydwa negatywy) zdarzaja mi sie cykle bezowulacyjne

Tak, to wiem, ale chodzi mi to czy mam sie martwic, jezeli owulacje mam za kilka dni, a dzisiejsza kreska jest duzo slabsza od wczorajszej (obydwa negatywy) zdarzaja mi sie cykle bezowulacyjne

Wydaje mi się, że nie ma co się martwić. Intensywność kreski tez zależy od różnych czynników, od tego ile piłaś, od tego o której godzinie robiłaś test. Nie stresuj się, rób dalej testy. :) Kiedy mniej więcej ma być u Ciebie owulacja?

reklama
Wydaje mi się, że nie ma co się martwić. Intensywność kreski tez zależy od różnych czynników, od tego ile piłaś, od tego o której godzinie robiłaś test. Nie stresuj się, rób dalej testy. :) Kiedy mniej więcej ma być u Ciebie owulacja?
Teoretycznie 20.02, ciezko powiedziec, bo cykle mam b nieregularne. Stad testy [emoji6]
Dzieki za uspokojenie [emoji4]

Do góry