reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jestem podwójna lipcowa mamą [emoji14] tzn córka miała być sierpień ale postanowiła jak i starszy Brat być z lipca. Super miesiąc i mam nadzieję że trzecie za dwa lata też będzie z lipca [emoji23]
Ja mam córkę z lutego więc zupełnie inna pora roku teraz będzie :) będę mogła eksponowac brzuszek bo zima miałam zakryty i sąsiadka nawet nie wiedziała że w ciąży byłam :)

reklama
Z tego co zauważyłam to na początku ciąży standard jakaś infekcja bo w ciąży
W piątek chce widzieć piękne dwie różowe kreseczki. Będę zaklinac od rana Twój test żeby taki piękny widok nam pokazał :)
Chyba nici z tego :(bo właśnie patrzę a test zalany do połowy :(:(ale mimo to zrobię w piątek rano jeszcze raz i zobaczymy..a ty tak jak piszesz zróbbóg Ci w dzieciach wynagrodzi:-*

Coś tam naprawdę widać oprócz tego zalania. Szkoda że tak wyszło bo możliwe że mogłybyśmy się już dzisiaj cieszyć. Teraz trzeba czekać do piątku. Ja mialam w czwartek testować dopiero. Ciągle jestem w szoku ze tak wczesnie mi wyszedł pozytyw.

Cześć dziewczyny. Nie wiedziałam czy chce tu wrócić i czytać to wszystko ale nawet nie mam zamiaru szczerze mówiąc nie teraz i napewno nie w najbliższym czasie. Do tych którzy obrazili mnie i niestety brzydko mówiąc bezczelnie i pochopnie ocenili... powiem jedno dla mnie powinny takie osoby się wstydzić. Nie będę nikogo obrażać. Powiem tyle żeby oczywiście nie straszyć nikogo, że czuję się coraz lepiej. I to tyle.
Trzymamy kciuki żebyś jak najszybciej doszła do pełni zdrowia i w sensie psychicznym i fizycznym. Jeśli zdecydujesz się do nas wrócić jesteś mile widziana :)

Coś tam naprawdę widać oprócz tego zalania. Szkoda że tak wyszło bo możliwe że mogłybyśmy się już dzisiaj cieszyć. Teraz trzeba czekać do piątku. Ja mialam w czwartek testować dopiero. Ciągle jestem w szoku ze tak wczesnie mi wyszedł pozytyw.
Też tak myślałam ale teraz już widać tylko zalane więc pewnie lipa on ale do piątku muszę czekać a tak pewnie cieszyła bym sie z tobą:)

No szybko Ci wyszedł,Ale ja pamiętam w poprzednich ciazach że bardzo późno miałam pozytywne testy tzn takie mocne czerwone kreski. Wiem że jak miałam blade to jak szłam na wizytę to był 6 t+ileś dni..Ale wiem że nie mam co się tym sugerować.powtórzę test ale teraz to czekanie będzie gorsze niż te samopoczucie

No szybko Ci wyszedł,Ale ja pamiętam w poprzednich ciazach że bardzo późno miałam pozytywne testy tzn takie mocne czerwone kreski. Wiem że jak miałam blade to jak szłam na wizytę to był 6 t+ileś dni..Ale wiem że nie mam co się tym sugerować.powtórzę test ale teraz to czekanie będzie gorsze niż te samopoczucie
Mi wyszedł 6 dni przed terminem @ więc można :) Hehe

reklama
Do góry