reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jestem podwójna lipcowa mamą [emoji14] tzn córka miała być sierpień ale postanowiła jak i starszy Brat być z lipca. Super miesiąc i mam nadzieję że trzecie za dwa lata też będzie z lipca [emoji23]
Ja mam córkę z lutego więc zupełnie inna pora roku teraz będzie :) będę mogła eksponowac brzuszek bo zima miałam zakryty i sąsiadka nawet nie wiedziała że w ciąży byłam :)

reklama
Z tego co zauważyłam to na początku ciąży standard jakaś infekcja bo w ciąży
W piątek chce widzieć piękne dwie różowe kreseczki. Będę zaklinac od rana Twój test żeby taki piękny widok nam pokazał :)
Chyba nici z tego :(bo właśnie patrzę a test zalany do połowy :(:(ale mimo to zrobię w piątek rano jeszcze raz i zobaczymy..a ty tak jak piszesz zróbbóg Ci w dzieciach wynagrodzi:-*

Coś tam naprawdę widać oprócz tego zalania. Szkoda że tak wyszło bo możliwe że mogłybyśmy się już dzisiaj cieszyć. Teraz trzeba czekać do piątku. Ja mialam w czwartek testować dopiero. Ciągle jestem w szoku ze tak wczesnie mi wyszedł pozytyw.

Cześć dziewczyny. Nie wiedziałam czy chce tu wrócić i czytać to wszystko ale nawet nie mam zamiaru szczerze mówiąc nie teraz i napewno nie w najbliższym czasie. Do tych którzy obrazili mnie i niestety brzydko mówiąc bezczelnie i pochopnie ocenili... powiem jedno dla mnie powinny takie osoby się wstydzić. Nie będę nikogo obrażać. Powiem tyle żeby oczywiście nie straszyć nikogo, że czuję się coraz lepiej. I to tyle.
Trzymamy kciuki żebyś jak najszybciej doszła do pełni zdrowia i w sensie psychicznym i fizycznym. Jeśli zdecydujesz się do nas wrócić jesteś mile widziana :)

Coś tam naprawdę widać oprócz tego zalania. Szkoda że tak wyszło bo możliwe że mogłybyśmy się już dzisiaj cieszyć. Teraz trzeba czekać do piątku. Ja mialam w czwartek testować dopiero. Ciągle jestem w szoku ze tak wczesnie mi wyszedł pozytyw.
Też tak myślałam ale teraz już widać tylko zalane więc pewnie lipa on ale do piątku muszę czekać a tak pewnie cieszyła bym sie z tobą:)

No szybko Ci wyszedł,Ale ja pamiętam w poprzednich ciazach że bardzo późno miałam pozytywne testy tzn takie mocne czerwone kreski. Wiem że jak miałam blade to jak szłam na wizytę to był 6 t+ileś dni..Ale wiem że nie mam co się tym sugerować.powtórzę test ale teraz to czekanie będzie gorsze niż te samopoczucie

No szybko Ci wyszedł,Ale ja pamiętam w poprzednich ciazach że bardzo późno miałam pozytywne testy tzn takie mocne czerwone kreski. Wiem że jak miałam blade to jak szłam na wizytę to był 6 t+ileś dni..Ale wiem że nie mam co się tym sugerować.powtórzę test ale teraz to czekanie będzie gorsze niż te samopoczucie
Mi wyszedł 6 dni przed terminem @ więc można :) Hehe

reklama
Do góry