reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja bym zrobiła test o czułości 10 albo betę najlepiej. Wtedy będziesz miała pewność. Strasznie z tymi chorobami masz. I zatoki i oskrzela naraz. Współczuję i życzę dużo dużo zdrówka. Może w domku szybciej się wykurujesz.
No ale ja czułam że to nie będzie tylko grypa bo aż w klatce mnie rwie i zatoki.w piątek pojutrze test a dla pewności wrazie w zrobię bęte Po weekendzie Jak już dojdę do siebie.dziękuję Kochana:-*

No dostałam mam zapalenie oskrzeli ale i też zapalenie zatok i lekarz nie chciał mnie katować tyloma antybiotykami więc teraz mam na zatoki zawiesine i dodatki na kaszel a w piątek jeśli nic się nie zmieni to Po antybiotyk na oskrzela. Bo w tej chwili nie jest tak najgorzej ale to wszystko dopiero się rozkręca mówił.m boże a ja już ledwo ledwo..No ale do piątku muszę wytrzymać.test zrobię drugi w piątek rano polecę do apteki ale też mi się wydaje że to Po prostu zalany test.pisało 4 krople to tyle dałam i czułość 25 mlu czy coś:)
Ja na w 8tc z córką miałam zapalenie krtani i inhalacje że sterydów :) także spokojnie.
Na oskrzela to nie antybol. Bo oskrzela są wirusowe zazwyczaj. A antybiotyk jest na bakterie.
Nebbud do inhalacji jest bezpieczny w ciszy bo działa miejscowo na drogi oddechowe

Ja na w 8tc z córką miałam zapalenie krtani i inhalacje że sterydów :) także spokojnie.
Na oskrzela to nie antybol. Bo oskrzela są wirusowe zazwyczaj. A antybiotyk jest na bakterie.
Nebbud do inhalacji jest bezpieczny w ciszy bo działa miejscowo na drogi oddechowe
No właśnie tez mam a z antybiotykiem na oskrzela się wstrzymał do piątku to nawet dobrze bo powtórze test rano.też taka chora byłaś ką już nawet dzisiaj myślałam że pewnie nawet jeśli to przez ta chorobę coś sie może stać:(nie chce się nakręcać ale wiecie jak to jest.

reklama
Do góry