martoosia04
Fanka BB :)
Myślimy nad tym badaniem:
Link do: Badanie nasienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja te nie mam sluzu płodnego, bynajmniej nigdy go nie widziałam u siebie. Dlatego stosowałam żel conceive i w czerwcu udało mi się zajsc- ale czy to przez żel czy jak na 100% nie wiem. Teraz starania ale już bez żelu zobaczymy od wczoraj boli mnie w podbrzuszu (domyślam się ze to owu) bo i kalendarz mi pokazuje- No ale czy pęknie pęcherzyk itd. Tego nie wiem - oby.Dzień dobry Kochane
U mnie 17dc i kurde nie wiem kiedy miałam owulke, bo totalnie nie zauważyłam plodnego śluzu może będzie dopiero? Albo przeszła niezauważona
W każdym bądź razie z Mężem nie proznowalismy <3 mam nadzieje, ze będziemy mieli idealny prezent na święta, ale staram się nie nakręcac i nie myśleć. Choć myślę, ze im bliżej daty @ tym będzie gorzej odgonic myśli.
Zmykam do pracy - będzie młyn. Nie chce mi się:/
Miłego dnia :*
Ja też nigdy takiego typowego plodnego u siebie nie widziałam, a jednak się udało. Brałam nawet olej z wiesiołka ale nie zauważyłam poprawy.Ja te nie mam sluzu płodnego, bynajmniej nigdy go nie widziałam u siebie. Dlatego stosowałam żel conceive i w czerwcu udało mi się zajsc- ale czy to przez żel czy jak na 100% nie wiem. Teraz starania ale już bez żelu zobaczymy od wczoraj boli mnie w podbrzuszu (domyślam się ze to owu) bo i kalendarz mi pokazuje- No ale czy pęknie pęcherzyk itd. Tego nie wiem - oby.
Bo nigdy z tym problemu nie miałam
Myślimy nad tym badaniem:
Mieliśmy rozszerzone badanie ale to tak nasza klinika ma w pakiecie, to co Ty pokazałaś plus ta wersja z pakietu rozszerzonego u Ciebie.
Zostało nam badanie genetyczne tylko jeśli lekarz nam zaleci, ale wizyty dopiero w grudniu. Po moim zabiegu.
Wiesz teoretycznie do roku to norma, roku się nie starasz wiec jesteś coraz bliżej upragnionej ciąży. Teoretycznie te nasze dziewczynkowe staranka ograniczają nasze możliwości zajścia w ciąże [emoji85]
Ot paradoks!
Ja już pomału odpuszczam wszystko byle mieć dziecko!
Ja jeszcze chwilę popróbuję ale mysle, ze tylko do konca roku wystarczy mi sił na całe to odliczanie. Potem chyba pojdziemy na żywioł.
Ja te nie mam sluzu płodnego, bynajmniej nigdy go nie widziałam u siebie. Dlatego stosowałam żel conceive i w czerwcu udało mi się zajsc- ale czy to przez żel czy jak na 100% nie wiem. Teraz starania ale już bez żelu zobaczymy od wczoraj boli mnie w podbrzuszu (domyślam się ze to owu) bo i kalendarz mi pokazuje- No ale czy pęknie pęcherzyk itd. Tego nie wiem - oby.
Bo nigdy z tym problemu nie miałam
Nam przepadł cykl na leczenie. Teraz ta drożność w grudniu, i leciny na bdm, jak nie wyjdzie to chyba stymulacja i inne metody