reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzień dobry Kochane :)
U mnie 17dc i kurde nie wiem kiedy miałam owulke, bo totalnie nie zauważyłam plodnego śluzu:( może będzie dopiero? Albo przeszła niezauważona:D
W każdym bądź razie z Mężem nie proznowalismy <3 mam nadzieje, ze będziemy mieli idealny prezent na święta, ale staram się nie nakręcac i nie myśleć. Choć myślę, ze im bliżej daty @ tym będzie gorzej odgonic myśli.
Zmykam do pracy - będzie młyn. Nie chce mi się:/
Miłego dnia :*

reklama
Misty29 Hej,czuję się jeszcze gorzej..mam wizytę u lekarza na 16.50do rodzinnego dopiero a najgorsze że jeszcze idę do pracy na 10 do 14.czuję się okropnie ale muszę wytrzymać jeszcze dzisiaj do wizyty i raczej skończy się na antybiotyku.przy okazji kupię sobie już test jak będę w aptece Po wizycie u lekarza. Ja rzadko choruje ale jak już mnie weźmie to jak widać ledwo daje radę.myślę że zrobię test może przed wizyta u lekarza żeby nie było bo to różnie a nie wszystkie leki wrazie gdybym była można brać w ciąży..Nie wiem właśnie sie zastanawiam .miłego dnia życzę:-)
Ojej to przykro mi bardzo. Mam nadzieję że dostaniesz jakieś skuteczne leki i przejdzie. L4 też by się przydało żebyś mogła się wyleczyć w domku pod kocykiem. Ja bym zrobiła test przed lekarzem żeby tak jak mówisz odpowiednio dobrać leki gdyby się jednak okazało że się udało :)

Ojej to przykro mi bardzo. Mam nadzieję że dostaniesz jakieś skuteczne leki i przejdzie. L4 też by się przydało żebyś mogła się wyleczyć w domku pod kocykiem. Ja bym zrobiła test przed lekarzem żeby tak jak mówisz odpowiednio dobrać leki gdyby się jednak okazało że się udało :)
Tak tak napewno l4 bo nawet oczy i kości mnie bolą.a no to zrobię test Po pracy choć nie liczę na cud :)Ale trzymajcie kciuki może jednak ale czy już by wyszło wątpię..Ale zobaczymy:-*napisze napewno:)

Hej. Ja też miałam testować za 4 dni. Nawet się umawialysmy z tego co pamiętam że będziemy testować razem. Jednak przeczucie poprowadzilo mnie do testu już w piątek i wyszły dwie kreseczki. Życzę Ci tego samego. Będę trzymać mocno kciuki! Ja dziś robiłam betę i wyszła 652.70. Chyba powoli zaczynam się cieszyć ;)

Gratuluję :)

U mnie zaczynają się dni okoloowulacyjne :) niby się nie zabezpieczamy, ale w drugi dzień świąt mamy chrzciny w rodzinie, a 28 wesele i tak myślę, że chyba byloby lepiej bez ciazy. A teraz @przypadnie na koniec listopada to w następnym cyklu na wesele :)

Misty29 Hej,czuję się jeszcze gorzej..mam wizytę u lekarza na 16.50do rodzinnego dopiero a najgorsze że jeszcze idę do pracy na 10 do 14.czuję się okropnie ale muszę wytrzymać jeszcze dzisiaj do wizyty i raczej skończy się na antybiotyku.przy okazji kupię sobie już test jak będę w aptece Po wizycie u lekarza. Ja rzadko choruje ale jak już mnie weźmie to jak widać ledwo daje radę.myślę że zrobię test może przed wizyta u lekarza żeby nie było bo to różnie a nie wszystkie leki wrazie gdybym była można brać w ciąży..Nie wiem właśnie sie zastanawiam .miłego dnia życzę:-)
Duzo zdrowka zycze i 3 mam kciuki za 2 kreski na tescie:)

Dziewczyny ktorej mąż robił badanie nasienia w Diagnostyce?
Które dokładnie badanie polecacie?

Mój robił, mamy nawet niezłe wyniki.
Teraz u mnie drożność i laparo i może coś ruszy?
Plus stymulacja, bo chyba coś nie chce się przyblokowało [emoji17]

U na schronisko wiec nawet nie wiem kiedy i co komu odpisać. Trzymam kciuki za sataraczki, gratuluje nowym zafasolkowanym!

reklama
Do góry