reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć dziewczyny. Nie wiedziałam czy chce tu wrócić i czytać to wszystko ale nawet nie mam zamiaru szczerze mówiąc nie teraz i napewno nie w najbliższym czasie. Do tych którzy obrazili mnie i niestety brzydko mówiąc bezczelnie i pochopnie ocenili... powiem jedno dla mnie powinny takie osoby się wstydzić. Nie będę nikogo obrażać. Powiem tyle żeby oczywiście nie straszyć nikogo, że czuję się coraz lepiej. I to tyle.
Bardzo Ci współczuje Malaga i bardzo przykre jest to co przeszłaś... :( nie wyobrażam sobie, jak strasznie musi być Tobie ciężko ;( nie mogę uwierzyć, ze stało się to w tak zaawansowanej ciąży :( przejęłam się bardzo Twoja historia - wierze ze jeszcze będzie dobrze.
3maj się Kochana!

Dziewczyny z racji tego że grypa mnie rozłożyła i dzisiaj miałam wizytę u lekarza to postanowiłam zrobić test..planowana @Za 4 dni.i nie wiem jak odebrać to co widzę a nie muszę się przyglądać jest 2 kreska ale nie czerwona tylko blada ciemnają uważam że może test zalany albo przez chorobę jakiś cień jest no ale widzę to:(:(nie chce się ludzic bo Cieni to ja się już napatrzyłam ale ten jest ciut inny...wyślę zdjęcie to mnie uspokoicie:-*chwila

Dziewczyny z racji tego że grypa mnie rozłożyła i dzisiaj miałam wizytę u lekarza to postanowiłam zrobić test..planowana @Za 4 dni.i nie wiem jak odebrać to co widzę a nie muszę się przyglądać jest 2 kreska ale nie czerwona tylko blada ciemnają uważam że może test zalany albo przez chorobę jakiś cień jest no ale widzę to:(:(nie chce się ludzic bo Cieni to ja się już napatrzyłam ale ten jest ciut inny...wyślę zdjęcie to mnie uspokoicie:-*chwila
Czekam na foto :)

1542131488886-1048084588.jpg
1542131532633-362570821.jpg
1542131532633-362570821.jpg 1542131488886-1048084588.jpg
Widzisz?

Załączniki

• 1542131488886-1048084588.jpg
    1542131488886-1048084588.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 355
  • 1542131532633-362570821.jpg
    1542131532633-362570821.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 354
Coś tam widzę Chociaż nie wiem czy nie jest trochę zalany. Szkoda że nie masz jeszcze jednego żeby zrobić. A dostałaś leki i l4? Lepiej się czujesz?
No dostałam mam zapalenie oskrzeli ale i też zapalenie zatok i lekarz nie chciał mnie katować tyloma antybiotykami więc teraz mam na zatoki zawiesine i dodatki na kaszel a w piątek jeśli nic się nie zmieni to Po antybiotyk na oskrzela. Bo w tej chwili nie jest tak najgorzej ale to wszystko dopiero się rozkręca mówił.m boże a ja już ledwo ledwo..No ale do piątku muszę wytrzymać.test zrobię drugi w piątek rano polecę do apteki ale też mi się wydaje że to Po prostu zalany test.pisało 4 krople to tyle dałam i czułość 25 mlu czy coś:)

Ja bym zrobiła test o czułości 10 albo betę najlepiej. Wtedy będziesz miała pewność. Strasznie z tymi chorobami masz. I zatoki i oskrzela naraz. Współczuję i życzę dużo dużo zdrówka. Może w domku szybciej się wykurujesz.

reklama
Do góry