Misty29
Fanka BB :)
Dziękuję. Mam nadzieję że i Tobie przyniesie.Gratuluję!
Jestem tu od kilku dni, ale mam wrażenie że ta grupa szczęście przynosi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Mam nadzieję że i Tobie przyniesie.Gratuluję!
Gratuluję!
W ciągu kilku ostatnich dni chyba 3 ciężarówki się pojawiły!Oby tak było, jak mówisz [emoji177]
każda z nas po kolei doczeka się fasoleczkiDziękuję. Mam nadzieję że i Tobie przyniesie.
No pewnie też bym tak zrobiła gdybym miałaCzasami dobrze ze nie ma zapasow wiem po sobie ze pewnie bym juz leciała do kibelka
Pije herbatki też z miodem i imbirem, mleko z czosnkiem tezNie ma ponieważ moja miłość w pracy a nie chce nikogo fatygować.wytrzymam jeszcze trochę najpierw niech trochę mi grypa minie.dam znać:-*A nie ma Ci kto kupić? Życzę dużo zdrówka. Oby Ci przeszło jak najszybciej. Na mnie dobrze imbir działa. Czekam na wieści od Ciebie.
Pewnie monitoring to postawa. Wazne by sprawdzic czy pecherzyki ladnie rosna i czy pekaja.Zobaczymy, czy żołnierzyki beda chciały współpracować po nowym roku i tak biore się za monitoring, jak nie wyjdzie - bo to wszystko za długo już trwa:/ a jak u Ciebie ?
Tym razem musi byc dobrze i 3 mam kciuki by wlasnie tak byloWysyłam mnóstwo ciążowych fluidów. Łapcie garściami. Dla wszystkich starczy bardzo mocno Wam kibicuje.
Ja już nie robię bety ani testów. Zamierzam spokojnie czekać do wizyty. Jeszcze trzy tygodnie. Będzie 6t6d to mam nadzieję że już będzie wszystko widać. Trzymajcie też kciuki za mnie bo mając na koncie stratę tak do końca nie potrafię się cieszyć bo wiem że różnie może być.
Jak samopoczucie dzisiaj? Przechodzi coś? Mnie odkąd pije imbir zapobiegawczo od jesieni na szczęście omijają choroby i przeziębienia. Mam nadzieję że tak zostanie.Pije herbatki też z miodem i imbirem, mleko z czosnkiem tezNie ma ponieważ moja miłość w pracy a nie chce nikogo fatygować.wytrzymam jeszcze trochę najpierw niech trochę mi grypa minie.dam znać:-*
Dziękuję bardzo. Za Ciebie też trzymam kciuki. W ogóle chciałabym i wierzę mocno że każdej się uda prędzej czy później. Mam nadzieję że prędzejTym razem musi byc dobrze i 3 mam kciuki by wlasnie tak bylo[emoji110][emoji110]