reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A nie ma Ci kto kupić? Życzę dużo zdrówka. Oby Ci przeszło jak najszybciej. Na mnie dobrze imbir działa. Czekam na wieści od Ciebie.
Pije herbatki też z miodem i imbirem, mleko z czosnkiem tez:)Nie ma ponieważ moja miłość w pracy a nie chce nikogo fatygować.wytrzymam jeszcze trochę najpierw niech trochę mi grypa minie.dam znać:-*

Zobaczymy, czy żołnierzyki beda chciały współpracować :sorry2: po nowym roku i tak biore się za monitoring, jak nie wyjdzie - bo to wszystko za długo już trwa:/ a jak u Ciebie ? :)
Pewnie monitoring to postawa. Wazne by sprawdzic czy pecherzyki ladnie rosna i czy pekaja.
U mnie 13dc ale obawiam sie ze jestem juz po owulacji(choc wedlug flo wypada dzis) bo szczyt sluzu byl albo w pt albo nd. No i wczoraj maz robil badanie nasienia(spermiogram,MAR i posiew) wiec teraz tydzien musimy czekac na wyniki i juz sie glowie co tam wyjdzie.

Wysyłam mnóstwo ciążowych fluidów. Łapcie garściami. Dla wszystkich starczy :) bardzo mocno Wam kibicuje.

Ja już nie robię bety ani testów. Zamierzam spokojnie czekać do wizyty. Jeszcze trzy tygodnie. Będzie 6t6d to mam nadzieję że już będzie wszystko widać. Trzymajcie też kciuki za mnie bo mając na koncie stratę tak do końca nie potrafię się cieszyć bo wiem że różnie może być.
Tym razem musi byc dobrze i 3 mam kciuki by wlasnie tak bylo✊✊

Pije herbatki też z miodem i imbirem, mleko z czosnkiem tez:)Nie ma ponieważ moja miłość w pracy a nie chce nikogo fatygować.wytrzymam jeszcze trochę najpierw niech trochę mi grypa minie.dam znać:-*
Jak samopoczucie dzisiaj? Przechodzi coś? Mnie odkąd pije imbir zapobiegawczo od jesieni na szczęście omijają choroby i przeziębienia. Mam nadzieję że tak zostanie.
Tym razem musi byc dobrze i 3 mam kciuki by wlasnie tak bylo[emoji110][emoji110]
Dziękuję bardzo. Za Ciebie też trzymam kciuki. W ogóle chciałabym i wierzę mocno że każdej się uda prędzej czy później. Mam nadzieję że prędzej :)

reklama
Misty29 Hej,czuję się jeszcze gorzej..mam wizytę u lekarza na 16.50do rodzinnego dopiero a najgorsze że jeszcze idę do pracy na 10 do 14.czuję się okropnie ale muszę wytrzymać jeszcze dzisiaj do wizyty i raczej skończy się na antybiotyku.przy okazji kupię sobie już test jak będę w aptece Po wizycie u lekarza. Ja rzadko choruje ale jak już mnie weźmie to jak widać ledwo daje radę.myślę że zrobię test może przed wizyta u lekarza żeby nie było bo to różnie a nie wszystkie leki wrazie gdybym była można brać w ciąży..Nie wiem właśnie sie zastanawiam .miłego dnia życzę:-)

Do góry