reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja dalej gdzieś bije się z myślami, ale nigdy nie będzie odpowiedniej pory, a wcale od razu w ciążę może nie zajde
No tak... nigdy nie bedzie dobrej pory ;-) ja tam mysle ze nie mogę zajsc moze i nawet przez nerwy w tej pracy... zpbaczymy bo z planow sie Pan Bog śmieje [emoji23] [emoji12] i czasem za 3 miechy wyjdzie jeszcze co innego

reklama
Nie udzielam się na tym wątku od kilku miesięcy, ale czasem podczytuję. Jestem oburzona nagonką na Malagę. Niestety w szpitalach zdarzają się takie sytuacje, jest mnóstwo lekarzy co minęli się z powołaniem. Dziewczyna pokazywała zdjęcia z usg. Dziś wrzuciła zdjęcie z przyjęcia do szpitala. Uważacie, że skąd wzięła taki dokument ? Nagle natychmiast go podrobiła ? Ma ktokolwiek 100% pewności, że to troll ? Bo ja mając nawet 99,9% w życiu bym się nie odważyła napisać czegoś takiego. Fajnie się czują osoby ze świadomością, że może piszą tak okropne rzeczy roniącej właśnie kobiecie ? Ma ktoś naprawdę pewność ? Uważam, że administratorzy powinni się zająć tą sprawą i ją wyjaśnić, bo to jest jakiś skandal.
Popieram cię w 100%.

Też myślałam czy to w porządku popracować chwilę dostać umowę i zaraz w ciąży być, ale czuję, że nigdy dobrego momentu nie będzie, teraz też nie jest idealny moment, ale czy kiedykolwiek on nastąpi ? Zresztą jeśli będzie wszystko w porządku to nie zamierzam od razu brać L4 więc postaram się kogoś wprowadzić na moje miejsce i na ile będę mogła zachować się "FAIR"

Też mam to samo podejscie teraz :) nigdy nie bedzie dobrego momentu, zawsze bedzie coś, więc chce tylko doczekać do momentu, aż będę miala w miarę stabilną sytuację czyli az dostane dluzsza umowę i wracam do staran, bo nie ma co przeciągać w nieskończoność i tak samo poki beda siły to będę sobie pracować nawet w ciąży. No ale poki co moje zadanie bojowe to znaleźć jakąś sensowna robotę :)

Też mam to samo podejscie teraz :) nigdy nie bedzie dobrego momentu, zawsze bedzie coś, więc chce tylko doczekać do momentu, aż będę miala w miarę stabilną sytuację czyli az dostane dluzsza umowę i wracam do staran, bo nie ma co przeciągać w nieskończoność i tak samo poki beda siły to będę sobie pracować nawet w ciąży. No ale poki co moje zadanie bojowe to znaleźć jakąś sensowna robotę :)
Powodzenia !

reklama
Szkoda, że nie masz takiej możliwości z tym monitoringiem. No ale wracając do testów widocznie do owu w tym terminie nie doszło.
Pytam o to bo mi w 19dc wyszedł pozytywny test owu. Ale potem dopiero parę dni później pokazał się mega płodny śluz i to mi się nie zgadzało więc zaczęłam dalej robić testy owu i jakie było moje zdziwienie jak w 29dc i w kolejnych 5ciu dniach testy owu były aż bordowe. Teraz mam 35dc i czekam na rozwój zdarzeń :) Oczywiście robiłam betę, bo już myślałam że te testy owu może mi ciążę wróżą oczywiście ujemna więc jednak owu była później.
A mierzysz temperaturę?
A może miałaś owulację dwa razy, czytałam że coś takiego może się zdarzyć ;) ja w trzecią ciążę zaszłam kochając się w dwa dni po @, to był ten jeden raz gdy się nie zabezpieczyliśmy i teoretycznie nie powinno być jeszcze płodnych, a tu taka niespodzianka. Chyba że zaszłam wcześniej a okres dostałam [emoji848] w każdym razie działajcie a nóż widelec się uda ;)

Ostatnia edycja:
Do góry