reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No cóż, może nasze maluchy chcą żebyśmy teraz odpoczęły bo już wiedzą że dadzą nam w kość jak wyjdą [emoji23]

To jest bardzo prawdopodobny scenariusz [emoji846] Mi wszystkie moje koleżanki mówią żebym odpoczywała teraz poki mogę bo jak się Mała pojawi na świcie przed długu czas będę mogła zapomnieć o odpoczynku. Mimo wszystko nie mogę się doczekać.

reklama
Będę miała wywoływany poród. Jest duże ryzyko zakażenia mojego organizmu i narażenia życia. Pewnie dziś już dojdzie do tego [emoji24] Nie chcą ryzykować mojego życia. Niestety nic się nie da zrobić już [emoji24]

Dziewczyny tsh mi wyszlo 3 dzis 25 tydzien. Mam w domu eutyrox 50 i 75. Do tej pory brałam połowe 75 i teraz nie wiem łykać cała?
Do endokrylonoga nie ma szans sie u mnie dostac do grudnia.

Dziewczyny tsh mi wyszlo 3 dzis 25 tydzien. Mam w domu eutyrox 50 i 75. Do tej pory brałam połowe 75 i teraz nie wiem łykać cała?
Idz do gina po skierowanie i w ciagu najpóźniej 7 dni muszą cie przyjąć.
Powolaj sie na ustawe za zyciem, a jak nie beda chcieli przyjąć to dzwon do nfz. Skoro mamy do tego prawo to nie dawajmy sie zbywac !

Będę miała wywoływany poród. Jest duże ryzyko zakażenia mojego organizmu i narażenia życia. Pewnie dziś już dojdzie do tego [emoji24] Nie chcą ryzykować mojego życia. Niestety nic się nie da zrobić już [emoji24]
Boże, czemu takie rzeczy spotykają dobrych ludzi. Nawet nie potrafię wyobrazić sobie co czujesz. Bardzo mi przykro.

O matko [emoji24] az nie wiem co powiedzieć [emoji24][emoji24]trzymaj sie kochana

Dziewczyny maja racje z ta wizyta. A nie masz możliwości zadzwonienia do swojego gina i spytania? Ja bym brała chyba 50z skoro bierzesz polowe 75 to 50 raczej Ci nie zaszkodzi.

reklama
Dokladnie tak jak dziewczyny napisaly. W ciazy od zeszlego roku jest taki zapis ze ciezarne wymagajace leczenia u specjalisty maja nie później niż 7 dni miec zapewniona wizyte poza tą całą kolejka z nfz. Takze działaj i nie bierz lepiej nic sama.. Ja bym sie bala zwiększać dawki.

Do góry