reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No cóż, może nasze maluchy chcą żebyśmy teraz odpoczęły bo już wiedzą że dadzą nam w kość jak wyjdą [emoji23]

To jest bardzo prawdopodobny scenariusz [emoji846] Mi wszystkie moje koleżanki mówią żebym odpoczywała teraz poki mogę bo jak się Mała pojawi na świcie przed długu czas będę mogła zapomnieć o odpoczynku. Mimo wszystko nie mogę się doczekać.

reklama
Będę miała wywoływany poród. Jest duże ryzyko zakażenia mojego organizmu i narażenia życia. Pewnie dziś już dojdzie do tego [emoji24] Nie chcą ryzykować mojego życia. Niestety nic się nie da zrobić już [emoji24]

Dziewczyny tsh mi wyszlo 3 dzis 25 tydzien. Mam w domu eutyrox 50 i 75. Do tej pory brałam połowe 75 i teraz nie wiem łykać cała?
Do endokrylonoga nie ma szans sie u mnie dostac do grudnia.

Dziewczyny tsh mi wyszlo 3 dzis 25 tydzien. Mam w domu eutyrox 50 i 75. Do tej pory brałam połowe 75 i teraz nie wiem łykać cała?
Idz do gina po skierowanie i w ciagu najpóźniej 7 dni muszą cie przyjąć.
Powolaj sie na ustawe za zyciem, a jak nie beda chcieli przyjąć to dzwon do nfz. Skoro mamy do tego prawo to nie dawajmy sie zbywac !

Będę miała wywoływany poród. Jest duże ryzyko zakażenia mojego organizmu i narażenia życia. Pewnie dziś już dojdzie do tego [emoji24] Nie chcą ryzykować mojego życia. Niestety nic się nie da zrobić już [emoji24]
Boże, czemu takie rzeczy spotykają dobrych ludzi. Nawet nie potrafię wyobrazić sobie co czujesz. Bardzo mi przykro.

O matko [emoji24] az nie wiem co powiedzieć [emoji24][emoji24]trzymaj sie kochana

Dziewczyny maja racje z ta wizyta. A nie masz możliwości zadzwonienia do swojego gina i spytania? Ja bym brała chyba 50z skoro bierzesz polowe 75 to 50 raczej Ci nie zaszkodzi.

reklama
Dokladnie tak jak dziewczyny napisaly. W ciazy od zeszlego roku jest taki zapis ze ciezarne wymagajace leczenia u specjalisty maja nie później niż 7 dni miec zapewniona wizyte poza tą całą kolejka z nfz. Takze działaj i nie bierz lepiej nic sama.. Ja bym sie bala zwiększać dawki.

Do góry