reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@KatiNails to ja też mam po synu ciuszki chyba do rozmiaru 80 :) ale licze po cichu na dziewczynkę :)
To tak jak ja [emoji23][emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
To ja obie ciążę z kolei dość podobnie [emoji23] w podobnym czasie nudności, wymioty, słabości, od tego samego mnie odrzuciło co w pierwszej ciąży, tylko właśnie w tej ciąży cera masakra a w poprzedniej super. Synek będzie miał 4 lata i miesiąc jak urodze drugiego bąbla :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
[/
Ja w pierwszej ciązy zero nudności wymiotów nic teraz ta cera masakra z synem miałam buzie jak pupcia niemowlencia teraz cała wysypana jak bym była w okresie dojrzewania

No ja mam tylko ciuszki ale one juz 5 lat na strychu leża bedzie trzeba przepatrzeć bo już nie pamietam nawet co tam jest :D ale pewnie popłyne w zakupach też

Najlepsze że mam na 10 :p a w pracy jestem do 12 ale pytałam go czy to nie problem powiedział ze mam być do 13 obym zdążyła spróbuje się urwac z roboty wcześniej :D

No do jednego leakrza do którego były terminy reszta na maj. Jest specyficzny ale nie będe wybrzydzać
To ja do mojego na początku prywatnie chodziłam. Bo jak dzwoniłam 12 grudnia się umówić to najbliższy termin na NFZ 5 luty był [emoji23] także przed 5 lutym miałam dwie wizyty prywatnie. A teraz chodzę prywatnie na te prenatalne wszystkie. W 12tc, teraz w 20tc. I potem jeszcze 30 -32 TC.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

To ja do mojego na początku prywatnie chodziłam. Bo jak dzwoniłam 12 grudnia się umówić to najbliższy termin na NFZ 5 luty był [emoji23] także przed 5 lutym miałam dwie wizyty prywatnie. A teraz chodzę prywatnie na te prenatalne wszystkie. W 12tc, teraz w 20tc. I potem jeszcze 30 -32 TC.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
No ja idę na nfz ale pewnie pójde koło 12 tc na prenatalne prywatnie

reklama
Witaj ! Ja ostatnio tez przypadkiem dowiedziałam się o torbieli na prawym jajniku ,miała 7 cm ! Po @ zniknęła :-) teraz czasem pobolewa mnie prawa strona ale staram się myśleć pozytywnie ,ze torbiel już nie wróci :-)

Zniknęła Ci 7 cm torbiel? O kurcze to może i moja się jednak wchłonie. Z torbielami mam przeprawy od lat, raz miałam nawet laparoskopie. Teraz natomiast jak na złość nie pękł mi pęcherzyk i znowu się zrobiła. Dostałam progesteron ale ona zamiast się wchłonąć urosła do 6 cm. Dostałam antykoncepcje na miesiąc i teraz jestem w połowie jej brania. Mam ogromną nadzieję, że na następnej kontroli już jej nie będzie.

Do góry