To tak jak ja [emoji23][emoji23]@KatiNails to ja też mam po synu ciuszki chyba do rozmiaru 80 ale licze po cichu na dziewczynkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja [emoji23][emoji23]@KatiNails to ja też mam po synu ciuszki chyba do rozmiaru 80 ale licze po cichu na dziewczynkę
To ja obie ciążę z kolei dość podobnie [emoji23] w podobnym czasie nudności, wymioty, słabości, od tego samego mnie odrzuciło co w pierwszej ciąży, tylko właśnie w tej ciąży cera masakra a w poprzedniej super. Synek będzie miał 4 lata i miesiąc jak urodze drugiego bąbla
[/
Ja w pierwszej ciązy zero nudności wymiotów nic teraz ta cera masakra z synem miałam buzie jak pupcia niemowlencia teraz cała wysypana jak bym była w okresie dojrzewania
Jutro idę do gina to będę wiedzieć więcej ja według wyliczeń bym w listopadzie urodziła 10-12. Jestem ciekawa czy coś zobaczę już
No do jednego leakrza do którego były terminy reszta na maj. Jest specyficzny ale nie będe wybrzydzaćZazdroszcze, ja wizyte mam dopiero 20marca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja do mojego na początku prywatnie chodziłam. Bo jak dzwoniłam 12 grudnia się umówić to najbliższy termin na NFZ 5 luty był [emoji23] także przed 5 lutym miałam dwie wizyty prywatnie. A teraz chodzę prywatnie na te prenatalne wszystkie. W 12tc, teraz w 20tc. I potem jeszcze 30 -32 TC.No do jednego leakrza do którego były terminy reszta na maj. Jest specyficzny ale nie będe wybrzydzać
No ja idę na nfz ale pewnie pójde koło 12 tc na prenatalne prywatnieTo ja do mojego na początku prywatnie chodziłam. Bo jak dzwoniłam 12 grudnia się umówić to najbliższy termin na NFZ 5 luty był [emoji23] także przed 5 lutym miałam dwie wizyty prywatnie. A teraz chodzę prywatnie na te prenatalne wszystkie. W 12tc, teraz w 20tc. I potem jeszcze 30 -32 TC.
No ja idę na nfz ale pewnie pójde koło 12 tc na prenatalne prywatnie
Witaj ! Ja ostatnio tez przypadkiem dowiedziałam się o torbieli na prawym jajniku ,miała 7 cm ! Po @ zniknęła :-) teraz czasem pobolewa mnie prawa strona ale staram się myśleć pozytywnie ,ze torbiel już nie wróci :-)