reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Irena widzę że u Ciebie podobnie było jak u mnie teraz. Musimy wbijać do naszych lekarzy po receptę i od owulacji brać. I kiedyś słońce się uda. Ja w to wierzę kochanie a jestem już teraz po 3 stratach.

Hej dziewczynki wczoraj wieczorem wróciłam do domku, na własne żądanie. Chciałam się sama oczyścić bo leciało jak z kranu, więc lekarz przystał na moją decyzję i pół dnia i cała nac ronilam sama. Niestety rano na USG dowiedziałam że że całkiem się nie oczyściłam i pęcherzyk byl w szyjce (jakby nie chciał mnie opuścić [emoji17]) i trzech ginekologów naskoczyli na mnie i przekonali mnie do zabiegu że lepiej oczyścić bo może dojść do zakazenia i w końcu się zgodzilam. Po zabiegu nic mnie nie bolało, kompletnie nic. Nie wiem ale dwa lata temu po zabiegu poprostu umierałam i musieli mi dać 2ketonale.
Boję się jedynie że w moim przypadku już za dużo ingerencji jest. Jestem po 2 cc, i dwóch łyżeczkowaniach :((
Wiecie że nIE zapisałam się na te czerwcowe mamy. Po tym USG gdzie był ten pęcherzyk ładny coś mi mówiło żebym poczekała jeszcze. Intuicja?
Jutro zapalę dodatkowe światełko na grobie coreczki. Światełko dla kolejnego aniołka [emoji17]
Bardzo mi przykro Kochana :( jestes silna kobieta❤️ Jeszcze będzie dobrze zobaczysz ❤️❤️❤️

reklama
Irenka, ja bym Ci polecała udać się do Vitrolive do Gorzowa. Dr Ciepiela - bardzo polecam. Jeśli nie chce Ci się bawić w lekarzy,którzy zgadują co Ci może być, to szczerze polecam włączyć plan B ;)
Irenka, ja bym Ci polecała udać się do Vitrolive do Gorzowa. Dr Ciepiela - bardzo polecam. Jeśli nie chce Ci się bawić w lekarzy,którzy zgadują co Ci może być, to szczerze polecam włączyć plan B ;)
Dziekuje Kochana❤️ Gorzów troszke daleko, nawet nie wiem czy miałabym dojazd.
Póki co zastanawiam się nad dr Bartnikiem w Wolsztynie

Ja dziś w nocy mega dreszcze ciagle było mi zimno a dziś rano do kibelka biegunka taka ze szok i ból tam na dole straszny myślałam ze już @ idzie ale nic. Odbija mi się strasznie chodź nic nie jadłam jeszcze i wrażenie jak bym miała za raz zemdleć :/ staram się zjeść ale normanie rośnie mi w buzi :/ juZ mogła by przyjść @ bo zaczynam się martwić. Miałyście jakieś dziwne uczucie po braniu duphaston ? W sumień cztery dni temu go odstawiłam jak lekarz kazał w 25 dc ale już sama nie wiem skąd takie jazdy :/ musiałam się wygadać :(
Rozumiem i nie wiem jak reszta ale ja też się kiepsko czuję jak na owu to boli mnie głowa czuję się taka słaba Jak ty też mam momentami takie słabości i uczucie cały czas jak na @a jestem po..

Rozumiem i nie wiem jak reszta ale ja też się kiepsko czuję jak na owu to boli mnie głowa czuję się taka słaba Jak ty też mam momentami takie słabości i uczucie cały czas jak na @a jestem po..

Dziś jest termin @ wiec w sumie nie jest po terminie,ale od trzech dni mam takie ciągniecie w dół i cycki duże i dziś właśnie akcja wrażenia jak na zemdlenie i rano strasznie mi się odbijało no ale czekam czekam cierpliwie @ bądź jej brak [emoji1374] [emoji546]

reklama
Do góry