reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzisiaj zaopatrzyłam się już w pessar. Czekamy tylko na wyniki. Będę w piątek lub w poniedziałek. Jak nie będzie żadnej bakterii to założą mi krążek i wypuszcza do domu. To czekanie tylko najgorsze. [emoji853].

Trzymam kciuki za piękne pecherzyki [emoji846]

@Kasienka3b co u Ciebie? Mam nadzieje, ze @ dalej nie ma [emoji846]
Niestety dzis przyszla wiec oficialnie zaczynam 15 cs. W tym cyklu watpie ze sie uda bo maz ma badanie nasienia i to w okulicach owu.
3mam kciuki by zadnej bakteri nie bylo i zalozyli Ci ten krazek.

reklama
Hej dziewczyny!
@Ann89 jesteś silna kobietą, to fakt niezaprzeczalny. Musisz podziałać koniecznie z tym progesteronem i wszystko się ułoży. A tymczasem trzymaj się Kochana♥️

@leeleeth jak miło, że do nas zajrzałaś:tak:
Super, że masz nowego lekarza. Mam nadzieję, że tak wszystko poustawia, że szybko będzie tego pozytywny skutek:tak:

@flor87 mam podobnie. Biel testu nie jest już dla mnie zaskoczeniem.... Za to pozytyw pewnie kiedyś mnie mocno zaskoczy, taka mam nadzieję ;)

@ForgetMeeNot jak tam? Są te wyniki na, które czekasz?? Te posiewy itp??

A ja dziewczyny byłam u lekarza i od wczoraj biorę leki na stymulację we wtorek kolejna wizyta i pewnie ovitrelle na pęknięcie. Staram się nie nastawiać, bo 3 cykle takie miałam że stymulacją i nic nie wyszło, choć nie ukrywam, że nadzieję większe niż na cyklu naturalnym. Pożyjemy zobaczymy ;)
3mam kciuki by leki na stymulacje i pekniecie zadzialaly i bys zaciazyla:)

Irena widzę że u Ciebie podobnie było jak u mnie teraz. Musimy wbijać do naszych lekarzy po receptę i od owulacji brać. I kiedyś słońce się uda. Ja w to wierzę kochanie a jestem już teraz po 3 stratach.

Hej dziewczynki wczoraj wieczorem wróciłam do domku, na własne żądanie. Chciałam się sama oczyścić bo leciało jak z kranu, więc lekarz przystał na moją decyzję i pół dnia i cała nac ronilam sama. Niestety rano na USG dowiedziałam że że całkiem się nie oczyściłam i pęcherzyk byl w szyjce (jakby nie chciał mnie opuścić [emoji17]) i trzech ginekologów naskoczyli na mnie i przekonali mnie do zabiegu że lepiej oczyścić bo może dojść do zakazenia i w końcu się zgodzilam. Po zabiegu nic mnie nie bolało, kompletnie nic. Nie wiem ale dwa lata temu po zabiegu poprostu umierałam i musieli mi dać 2ketonale.
Boję się jedynie że w moim przypadku już za dużo ingerencji jest. Jestem po 2 cc, i dwóch łyżeczkowaniach :((
Wiecie że nIE zapisałam się na te czerwcowe mamy. Po tym USG gdzie był ten pęcherzyk ładny coś mi mówiło żebym poczekała jeszcze. Intuicja?
Jutro zapalę dodatkowe światełko na grobie coreczki. Światełko dla kolejnego aniołka [emoji17]
Bardzo mi przykro z powodu straty:( wiadomo co było przyczyną?

Boże dziewczyny dziś czuje wyraźniej ruchy zaraz się popłacze [emoji23] W jednym miejscu w brzuszku poczulismy jakby się ocierala i takie bąbelki [emoji23][emoji7] I tylko w jednym miejscu, to dzidzia?
Oo jak super. Gratuluję. Korzystajcie z tego. Te pierwsze są najlepsze i jeszcze tak nie bolą :)

reklama
Do góry