reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@aga6 doskonale Cię rozumiem u mnie z @ tak samo nie wiadomo kiedy odwiedzi. We wtorek po pracy kupiłam testy aby zrobić w niedziele ale wredna @ mnie zaskoczyla:angry:. Mąż wraca do domku dopiero na święta.. więc jeszcze sobie poczekam na staranka;)

reklama
Slim powiem więcej decyzja zapadła w jedem dzień ;) bałam się, ale nigdy nie zalowalam choć obydwoje mamy trudne charaktery i rozstajemy się kilka razy w tygodniu

@8Ania8 witaj :-)

19dc u mnie dzisiaj spokój ustąpił ból brzucha, tylko mnie ćmi, jestem spuchnięta jak na @ i brzuch jak balon. Co jakis czas mnie kłuje w jajnikach i przy schylaniu. Za tydzien w sobotę testuje :-)

Cześć kochane [emoji4] u mnie 26 dc, odstawilam luteine i czekam na @
Pogoda piękna! A ja musze siedziec w pracy, mam nadzieje ze nic sie nie zmieni to pozniej w końcu z moim ukochanym pojdziemy na spacer [emoji173] a jakie plany u Was? [emoji4]

hej dziewczyny u mnie pogoda super cieplutko słoneczko swieci tylko isc na spacer :) jakie plany u was ja się zastanawiam co na obiad zrobić masakra kady chce cos innego i weź tu wszystkim dogodz:) ale może wezme od każdego po troszku i zrobie tak: piers z kurczaka w ciescie, ziemniaczki, marchewka zasmarzana a zupe hmmmm może może a zrobie krem z brokułów a na deser może gruszki w czekoladzie a i mamy już plan;0

@8Ania8 już nie przesadzaj z tą ryczaca ;) :p przebadać zawsze się warto. Zwłaszcza jeśli chodzi o tarczyce, bo to ma duży wpływ na zajście i utrzymanie ciąży.

Mojemu wczoraj wyszedł dużo, dużo za wysoki wynik żelaza we krwi i też się zastanawiamy, co to. Na szczęście sam stwierdził, że przejdzie się z tym do lekarza;) ufff;) wiecie coś na ten temat z własnych doświadczeń??? bo wszyscy, których pytałam mówią, że tylko o niedobrze żelaza słyszeli...

@An-Dzia ja jestem z takiego związku od 15 roku zycia;) tak wyszlo:p ale moje siostry są po przejściach i też na szczęście ułożyły sobie życie. Życie to ruletka, na wszystko nie da się wpłynąć i zaplanować, najważniejsze, że w końcu, każda zaznała szczęście u boku tego jedynego:)

@joasiaaa na sikanca może być za wcześnie, każdej z nas beta inaczej przenika do moczu. Tak jak dziewczyny zawsze tutaj piszą, dopóki @ nie przyjdzie, dopóty jest nadzieja:tak::);) ewentualnie beta mogłaby rozwiązać wątpliwości ;)

@KatiNails @irminka1231 podziwiam takich facetów, to naprawdę wyjątkowe egzemplarze i całe szczęście, że tacy się zdarzają :tak:

@Wiktorka88 O wow! Myślałam, że takie historie to tylko w filmach ;) Podziwiam za odwagę!!! Podejrzewam, że niewiele kobiet decyduje się na taki krok, a potem tkwią w niewłaściwych związkach, także brawo Ty:)

@Ilma objawy brzmią obiecująco  :) ;) teraz tylko wytrzymać tydzień do testowania;)

hej dziewczyny u mnie pogoda super cieplutko słoneczko swieci tylko isc na spacer :) jakie plany u was ja się zastanawiam co na obiad zrobić masakra kady chce cos innego i weź tu wszystkim dogodz:) ale może wezme od każdego po troszku i zrobie tak: piers z kurczaka w ciescie, ziemniaczki, marchewka zasmarzana a zupe hmmmm może może a zrobie krem z brokułów a na deser może gruszki w czekoladzie a i mamy już plan;0
Zrobiłam się głodna, mniam!! Brzmi super, mi już ślinka cieknie:)

Witam was w 1 dc [emoji17][emoji17]
Znowu nic z tego. W tym cyklu zaczynamy stymulacje z clo. Nie trace nadzieji.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Fleur86 słyszałam o nadmiarze żelaza, ale to moja kuzynka miała w ciąży. Raczej groźne to nie było chyba(?), nie mogła brać witamin w których było żelazo i tyle. Ale dziwne bo zwykle to anemię ma się w ciąży a ona w drugą stronę. No ale jeśli chodzi o męża to raczej nie będzie miało związku...

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry