reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Ewelina 1983 Tak jakoś pomyślałam o tobie! Co tam słychać i jak się czujesz. Coś nic się tu nie odzywasz. Nie uciekaj od nas..przywołuje Cię :-) :):-) :):-) :)
Betii35 dzięki że o mnie pomyślałaś jest mi bardzo miło. Część wam wszystkim co u mnie moje szczęście nie trwało długo bo straciłam moja fasoleczke :( nie umiem sie do teraz pozbierać takiego stresa miałam jak szłam na USG zobaczyłam jak serduszko biło z radości płakałam A po tygodniu mocny ból w udach brzuchu krwawienie i po wszystkim :( ech dziewczyny nawet nie chce mi się o tym pisać :( .

Betii35 dzięki że o mnie pomyślałaś jest mi bardzo miło. Część wam wszystkim co u mnie moje szczęście nie trwało długo bo straciłam moja fasoleczke :( nie umiem sie do teraz pozbierać takiego stresa miałam jak szłam na USG zobaczyłam jak serduszko biło z radości płakałam A po tygodniu mocny ból w udach brzuchu krwawienie i po wszystkim :( ech dziewczyny nawet nie chce mi się o tym pisać :( .
Bardzo mi przykro :( ciezko uzyc jakichkolwiek slow.
Mam nadzieje ze z czasem poukladasz to sobie i niebawem znow bedziesz sie cieszyc.

Bardzo mi kochana przykro i tule Cie mocno.

Ojej tak mi przykro kochana, liczylam ze u Ciebie bedzie wszystko dobrze..[emoji20][emoji20] przykro mi, wiem co czujesz ale trzymaj się kochana[emoji8][emoji8]

To możliwe, żeby z dnia na dzień wybiło brzuszek? [emoji23] ja 3/4 dnia mam takie wzdęcia... To jest mój poranny
W ogóle od kilku dni jem kilogramami musztardę [emoji23]
2018-10-27%2011.01.03%201.jpg

Załączniki

• 2018-10-27%2011.01.03%201.jpg
    2018-10-27%2011.01.03%201.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 418
reklama
Do góry