martoosia04
Fanka BB :)
Za mną coś chodzi do jedzenia, ale nie wiem co....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha my już drugi dzień pizza [emoji23] zostało mi sporo składników akurat na jeszcze jedną więc po co ma się zmarnować [emoji16][emoji8]Az mi zrobilas smaka na pizze![]()
Co wchodzę w ten wątek to mi się zdjęcie pizzy wyświetla, za chwilę i ja zacznę ją robić [emoji23]Haha my już drugi dzień pizza [emoji23] zostało mi sporo składników akurat na jeszcze jedną więc po co ma się zmarnować [emoji16][emoji8]
Moja kolezanka miala 28 dc i ciaza na testach pojawila sie dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej miesiaczki a z poerwszym dzieckiem pojawilo jej sie 3 dni po spodziewanej miesiaczce. Moze akurat? Boli cie brzuch jak na miesiaczke?chociaz to tez nie wyznacznik. 3mam kciuki
Hahha [emoji23][emoji23][emoji23]Co wchodzę w ten wątek to mi się zdjęcie pizzy wyświetla, za chwilę i ja zacznę ją robić [emoji23]
Dziękuję rybko [emoji7][emoji8] Też się cieszę, że jest dobrze [emoji17] I że wyjaśniło się z tymi plamieniami. U mnie z nosem? Katar w sensie? Wiesz co mam uczucie zapchanego nosa ale już jest lepiej [emoji8] Tylko mam strasznie przekrwiony i zostawiam ślady na chusteczkach@Malaga00 piękna Majeczka [emoji813]️ dobrze, że wszystko ok. Dalej tak pięknie i zdrowo rośnijciea jak dzisiaj z nosem?? Przeszło trochę??
@Kasienka3b masz rację z tym czekanie z testowaniem. Ja 2 razy po ovitrelle już 10 dni po zastrzyku nie miałam nic na tescie, a raz w 12 dni po zastrzyku miałam cień .... Serce mi mocniej zabiło na chwilę.... A następnego dnia już biel wizira była. Także lepiej poczekać, bo to zależy od konkretnego cyklu chyba to utrzymywanie się tego zastrzyku w organizmie.
Fajnie sie patrzy i czyta jak ktos sie cieszy z ciazy! Mam nadzieje ze kiedys tez tak bede mialaKochane poczytam was później troszkę [emoji8] ale dziękuję każdej z osobna [emoji8] strasznie się cieszę z dzisiejszej wizyty, nawet buźkę chwilowo widziałam i coś pięknego [emoji7] Chyba będzie podobna do taty [emoji57]
A teraz zmykam bo robimy znowu pizze [emoji23][emoji23]