reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nawet nie wiecie dziewczyny jak bym tego chciała. Nic mnie nie boli, nic nie czuje... Ani na okres ani na ciążę... Nie czuje żeby okres był za rogiem.... Jak @ nie przyjdzie do poniedziałku to testuje z wami @Kasienka3b i @luckyme90 :) ;)
Z jednej strony serce mówi mi, że może, może .... ale mój razsadek podpowiada mi, że nic z tego... We wtorek mam wizytę u ginekologa.... Miał to być 8 dzień już 11 cyklu i mialam zacząć brać sobie tabletki na stymulację j być już wtedy przed owu.... A tu nadal 10 cykl.... Ehmmm... ;)

Oby ten cykl trwał 9 cudownych miesięcy [emoji16][emoji16]

reklama
[emoji8] Ja się bardzo cieszę, nawet nie umiem opisać tego uczucia które teraz czuję do Majki. Na usg się wzruszyłam jak zobaczyłam ją w 3D/4D. Już ją kocham [emoji17]
Pewnie, że będziesz tak miała. Każda kobieta zasługuje na taki dar jakim jest ciąża i dzidzia. Życzę Ci tego z całego serca [emoji8]

Gratuluje udanej wizyty [emoji7][emoji7] Moja Maja również dalej jest Maja. Jeszcze chwila i za kilka tygodni zobaczysz już ładna buźkę na usg [emoji846]

Gratuluje udanej wizyty [emoji7][emoji7] Moja Maja również dalej jest Maja. Jeszcze chwila i za kilka tygodni zobaczysz już ładna buźkę na usg [emoji846]
dziękuję [emoji7][emoji8][emoji8][emoji9] To super, Majki są fajne [emoji9] Pewnie tak, następna wizyta za 4 tyg połówkowe [emoji8]
A ty jak się czujesz kochana?

To dobrze, że lepiej. Zapchany nos to masakra. No i dobrze, że wiesz, że te plamienia nie miały jakiejś poważnej przyczyny. Teraz już będzie tylko cieszenie się tym pięknym stanem:tak:
A pizza pierwsza klasa

Potwierdzam z tym nosem. Tez mnie to meczy plus do tego ciagle mi zatyka prawe ucho, szczególnie jak wyjdę na dwór lub zmienię pomieszczenie. Najgorsze jest to wrażenie studni jak się mówi. Brrrr... nie lubię tego.

Potwierdzam z tym nosem. Tez mnie to meczy plus do tego ciagle mi zatyka prawe ucho, szczególnie jak wyjdę na dwór lub zmienię pomieszczenie. Najgorsze jest to wrażenie studni jak się mówi. Brrrr... nie lubię tego.
No to z nosem to masakra. Ja miałam na początku ciąży coś z uchem też zapchane a zapalenia nie było ;o

dziękuję [emoji7][emoji8][emoji8][emoji9] To super, Majki są fajne [emoji9] Pewnie tak, następna wizyta za 4 tyg połówkowe [emoji8]
A ty jak się czujesz kochana?

Ja raz lepiej, raz gorzej, ale generalnie ok. Wczoraj miałam wizytę i trochę jestem zestresowana bo malutka ma poszerzony róg tylny komory bocznej w główce. W chwili obecnej wynosi 9,28 mm przy normie do 9,9. Do kontroli za 2,5 tygodnia czy się powiększa.

@Malaga00 śliczna córcia <3
Mogę cię zapytać o to, czy pamiętasz w którym dc kochaliście się i się udało? W sensie przed owu, czy po owu, czy jak? Bo bardzo zainteresowała mnie metoda BDM i jestem ciekawa jak to się ma u dziewczyn, które zaszły w ciążę z córeczkami.

Dziewczyny pamiętacie?
@ForgetMeeNot pamiętasz może?
Ja raczej napewno przed owulacja i jest dziewczynka w brzuchu :)

reklama
u nas byly serduszka 6 dni przed owu watpie by az tyle wytrwaly a pozniej byly dzien przed owu i 2 dni pod rzad dzien po owu. i narazie wskazuje na chlopaka. ale zobaczymy.

Do góry