reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wspaniale. Pewnie same piękne widoki będą :)
Oby, planuje znowu zejść coś słodkiego przed żeby mój teraz zobaczył jak świruje w brzuszku [emoji23] Teraz podobno mierzy się dzidzie od główki do nóżek, to prawda? Kurcze ja już sama nie wiem który tydzień mam. Jest 15+0 dziś równe a aplikacja, że 16

Smacznego! No z tymi badaniami to najgorzej. Zwłaszcza w ciąży kiedy ciężko na czczo tak długo wytrzymać.
No właśnie... mialam nadzieje ze mnie ominie to cale ssanie w żołądku bo do teraz bylo ok... no ale niestety [emoji6] oj poniedzialek bedzie ciezki, mam caly weekend zeby sie nastawic (dodatkowo boje sie pobierania krwi...)

No właśnie... mialam nadzieje ze mnie ominie to cale ssanie w żołądku bo do teraz bylo ok... no ale niestety [emoji6] oj poniedzialek bedzie ciezki, mam caly weekend zeby sie nastawic (dodatkowo boje sie pobierania krwi...)
To tym bardziej współczuję. Ja nie mam problemu z pobieraniem krwi ale rozumiem osoby które się boją. Oby udało Ci się jakoś pozytywnie do tego nastawić (myśl że to dla Dzidziusia) i żeby sprawnie i szybko poszło. U mnie jest zawsze problem ze znalezieniem odpowiedniej żyły.

Hej pęcherzyka nie widać, beta dzisiaj zrobiona, następna w poniedziałek. Podejrzenie ciąży pozamacicznej [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Do góry