reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Coś czuje, ze ja już się nie załapie na 2018... ale cóż... odpuściłam sobie - testów nie robię, co ma być to będzie - za dużo stresu było związane z tym ciągłym myśleniem. Może jak głowa się trochę odświeży to się uda - zobaczymy ❤️
U nas właśnie tak było, głowa zajęta ślubem, pracą i się udało. :) Jak nie załapiesz się na 2018 to ja czekam w 2019! :p

HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki :)
Trzymam kciuki!
Ja na moją wizytę czekam do 16 listopada, chyba że coś się zwolni wcześniej to będą do mnie dzwonić [emoji6]

A przed chwilą wróciłam od rodzinnego, zbadał mnie i uspokoił, że wszystko jest ok... Delikatne przeziębienie, co nie zmienia faktu że wypisał mi L4 do końca miesiąca, mam odpoczywać w domu [emoji6]

Ja uwazam ze z tym mozna poczekac do nowego roku.
Kasiu będziesz testować w sobotę? :)
HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki :)
Trzymam kciuki! O której wizyta?

I ja trzymam kciuki za wizytę! :*
@luckyme90 jak się czujesz dzisiaj? Kiedy planujesz testowanie? :)
Dzisiaj brzuch pobolewa tak samo jak wczoraj. No i mam wzdecia duze ale to przed okresem mam tak zawsze. Okres powinnam dostac w niedzile ale to bedzie 26 dc ja mam krotkie wiec jesli nie dostane w niedziele to w poniedzialek zrobie sobie test. Jeszcze 4 dni. Odliczam.

reklama
Do góry