Js corcie mam z 18 grudnia wyrobilam sie przed swietami a teraz termin na 21.04 wiec na sama wielkanoc. Zobaczymy jak sie wyrobię teraz.I to na Wielkanoc Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Js corcie mam z 18 grudnia wyrobilam sie przed swietami a teraz termin na 21.04 wiec na sama wielkanoc. Zobaczymy jak sie wyrobię teraz.I to na Wielkanoc Super
U nas właśnie tak było, głowa zajęta ślubem, pracą i się udało. Jak nie załapiesz się na 2018 to ja czekam w 2019!Coś czuje, ze ja już się nie załapie na 2018... ale cóż... odpuściłam sobie - testów nie robię, co ma być to będzie - za dużo stresu było związane z tym ciągłym myśleniem. Może jak głowa się trochę odświeży to się uda - zobaczymy
Trzymam kciuki!HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki
Kasiu będziesz testować w sobotę?Ja uwazam ze z tym mozna poczekac do nowego roku.
Trzymam kciuki! O której wizyta?HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki
Dzisiaj brzuch pobolewa tak samo jak wczoraj. No i mam wzdecia duze ale to przed okresem mam tak zawsze. Okres powinnam dostac w niedzile ale to bedzie 26 dc ja mam krotkie wiec jesli nie dostane w niedziele to w poniedzialek zrobie sobie test. Jeszcze 4 dni. Odliczam.I ja trzymam kciuki za wizytę! :*
@luckyme90 jak się czujesz dzisiaj? Kiedy planujesz testowanie?
mozna juzDziewczyny mam prosbe- sprawdzcie ktoras, czy potraficie już do mnie wysłać do mnie priva, a jesli nie to co wam sie wyświetla?
Tak? Bo jedna dziewczyna znowu napisala, ze nie mozna...mozna juz
Sprawdzilam, mozna [emoji4]Tak? Bo jedna dziewczyna znowu napisala, ze nie mozna...
A czy ktoraś jeszcze mogłaby sprawdzic? Bede wdzieczna [emoji173]️