reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Coś czuje, ze ja już się nie załapie na 2018... ale cóż... odpuściłam sobie - testów nie robię, co ma być to będzie - za dużo stresu było związane z tym ciągłym myśleniem. Może jak głowa się trochę odświeży to się uda - zobaczymy ❤️
U nas właśnie tak było, głowa zajęta ślubem, pracą i się udało. :) Jak nie załapiesz się na 2018 to ja czekam w 2019! :p

HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki :)
Trzymam kciuki!
Ja na moją wizytę czekam do 16 listopada, chyba że coś się zwolni wcześniej to będą do mnie dzwonić [emoji6]

A przed chwilą wróciłam od rodzinnego, zbadał mnie i uspokoił, że wszystko jest ok... Delikatne przeziębienie, co nie zmienia faktu że wypisał mi L4 do końca miesiąca, mam odpoczywać w domu [emoji6]

Ja uwazam ze z tym mozna poczekac do nowego roku.
Kasiu będziesz testować w sobotę? :)
HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki :)
Trzymam kciuki! O której wizyta?

I ja trzymam kciuki za wizytę! :*
@luckyme90 jak się czujesz dzisiaj? Kiedy planujesz testowanie? :)
Dzisiaj brzuch pobolewa tak samo jak wczoraj. No i mam wzdecia duze ale to przed okresem mam tak zawsze. Okres powinnam dostac w niedzile ale to bedzie 26 dc ja mam krotkie wiec jesli nie dostane w niedziele to w poniedzialek zrobie sobie test. Jeszcze 4 dni. Odliczam.

reklama
Do góry