reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Co było nie wróci ale można nadrobić. :) Wykształcenie docelowe jest fajne ale liczą się umiejętności. :)

Oj tak! Mój kuzyn nawet bez średniego wykształcenia, a zarabia kokosy na grafice komputerowej i programowaniu.

Zmiana tematu:
Ból jak na @ znów się pojawił. Śluz mleczny. Ale szyjka jakby opadła ciut, na średnią wysokość. Coś szuję, że jutrzejszy dzień będzie decydującym.

Oj tak! Mój kuzyn nawet bez średniego wykształcenia, a zarabia kokosy na grafice komputerowej i programowaniu.

Zmiana tematu:
Ból jak na @ znów się pojawił. Śluz mleczny. Ale szyjka jakby opadła ciut, na średnią wysokość. Coś szuję, że jutrzejszy dzień będzie decydującym.
O kurcze oby nie! Trzymam kciuki, żeby ta małpa się nie pojawiła.

Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]
IMG_20181022_181940.jpg

Załączniki

• IMG_20181022_181940.jpg
    IMG_20181022_181940.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 305
Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909926
Cieszę się razem z Tobą ! :) Jeszcze raz gratuluję i życzę spokojnej ciąży! :)

Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909926

Wow! [emoji173]️ ale super!

Piękności [emoji7]

Też mnie zafascynowala twoja strona @martoosia04. Jest taka kolorowa. Zdjęcia tam dodajesz mega. Miłe dla oka.Chyba się tym dużo zajmujesz co?
Aż sobie weszłam na swoje konto które założyłam chyba pół roku temu. I tak dalej nie kumam tego insta:p:p ;-) ;)

Bloga prowadzę od prawie 5 lat, więc trochę w tym czasie się nauczyłam ;) dużo praktyki, sporo ćwiczeń itp. i jestem gdzie jestem. Kiedyś bardziej przywiązywałam się do pisania na blogu, teraz nie mam za wiele czasu. Poza tym, te starania o bobo i niepowodzenia zabrały radość z życia, a nie chcę o tym teraz pisać za wiele. Może kiedyś.

reklama
Piękny widok ❤ gratuluję.
Uff stresik minął. Odpoczywaj :)

Do góry